#23:
Autor:
Duminske Trake
Postano:
05.05.2011. 23:41
od opreme koja ti trea na biciklu su samo svijetla koja možeš kupit za sitnu paru (ja kupio prednje i zadnje led svjetlo za 60-ak kuna sve skupa, tak da nije neka para), a ne samo da će pomoći tebi već da te vide manijaci koji divljaju s autom i neće te skontat bez svjetla po noći
slažem se s tim zakonom u potpunosti, ne znam kak će provest kažnjavanje jer te teško mogu zaustaviti ak si na biciklu, al nek im je sa srećom... btw vozim samo po cesti, na biciklističkoj sam 2 puta probušio gumu u 3 tjedna, a i kad se počnu kažnjavat pješake koji šetaju po biciklističkoj onda će moći kažnjavati i bicikliste na pješačkoj stazi
|
Šta ja znam,ja recimo neam para za te vaše fensi bicikle od 2,3 ili 5 tisuća kuna,a i da ih imam ne bi dao te pare za bicikl nema šanse. Budi lega siguran da likovi za volanom te ne fermaju ma koliko ti svjetala i prsluka i kaciga imao po sebi,jednostavno ih boli briga! To se odnosi i na motocikliste,baš ih boli briga ako ih udare,ali to je druga tema.
Evo reci ti meni kako ćeš sa Sjenjaka doći do Vukovarske bez kazne i da te netko ne pogazi? Preko pruge biciklom neću jer ide vlak,podvožnjakom mogu ali samo dolje cestom gdje idu svi auti i kamioni jer je gore nogostup rezerviran samo za pješake...pa hajde da te vidim što bi se ti pridržavao tog zakona,ma nema šanse. Ne vidim razloga zašto nas guraju na cestu u taj po bicikliste opasan promet? Ovo nije ništa drugo nego još jedan harač-zakon za punjenje proračuna.
Umjesto da donose ovako glupe zakone ja sam za da se recimo uvedu oštri zakoni protiv bacanja žvakaćih guma,opušaka i drugog smeća po ulici,da se ljudi više nauče kulturi i da grad napokon bude čist ali kako spada.
|