Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki
Osijek031.com
»
Vijesti
»
Tvrtke u vlasništvu Grada konačno izlaze iz krize!
Idite na
Prethodna
1
,
[2]
:| |:
#16:
Autor:
Brick Top
Postano:
22.04.2011. 18:41
Što se tiče teme, pošto su svi računi za komunalije, što se tiče običnog građanina, ošle u nebo, sve drugo osim izlaska iz "krize" bi bilo ravno katastrofi. Još pogotovo što se nivo usluga srozao, a ne shodno poskupljenju, porastao.
#17:
Autor:
marijuan
Postano:
23.04.2011. 7:50
Brick Top
je napisao/la :
Što se tiče teme, pošto su svi računi za komunalije, što se tiče običnog građanina, ošle u nebo, sve drugo osim izlaska iz "krize" bi bilo ravno katastrofi. Još pogotovo što se nivo usluga srozao, a ne shodno poskupljenju, porastao.
najbolji komentar na temu. nema se što dodati.
#18:
Autor:
Mrky007
Postano:
23.04.2011. 10:04
marijuan
je napisao/la:
Brick Top
je napisao/la :
najbolji komentar na temu. nema se što dodati.
Kako nema? Pa nismo valjda tako zaboravni?
Nije li 1-2 mjeseca prije izbora naš dragi Anto smanjio cijene tih komunalnih usluga ispd svake realne razine? Znao je da gubi izbore pa je išao još više otežati situaciju idućoj vlasti. Za takve stvari treba u zatvor!!
vidi link
Uz sve to nije li se cijena goriva povećala za bar 10ak % u to vrijeme? Kako da vrtići griju sa istom količinom love?
#19:
Autor:
Angelium
Postano:
23.04.2011. 13:24
Da kako se mogu grijati istom lovom... Ali Bubi im je smanjio lovu za ovu godinu ...
#20:
Autor:
jaguar
Postano:
23.04.2011. 15:39
Nedavno sam imao prilike vidjeti kako radi kompletna spomenuta ekipica sastavljena od direktora gradskih poduzeća i pročelnika određenih službi u gradskoj upravi. Koja je to smiješna ekipica ljudi moji da nemoš bilivit. Očekivao sam razinu i ponašanje i govora i razumijevanja materije kojom se bave. A kad ono nijedno ni drugo ni treće.
Smiješna ekipica. Smiješna do jada.
Malo me je iskreno bilo i sram tko su nam čelni ljudi grada.
#21:
Autor:
marijuan
Postano:
23.04.2011. 17:49
Mrky007
je napisao/la :
Kako nema? Pa nismo valjda tako zaboravni?
Nije li 1-2 mjeseca prije izbora naš dragi Anto smanjio cijene tih komunalnih usluga ispd svake realne razine? Znao je da gubi izbore pa je išao još više otežati situaciju idućoj vlasti. Za takve stvari treba u zatvor!!
prije sniženja sam imao 19 kuna komunalne naknade. pa dva mjeseca 17 kuna. sada imam 28 kuna.
Mrky007
je napisao/la :
Uz sve to nije li se cijena goriva povećala za bar 10ak % u to vrijeme? Kako da vrtići griju sa istom količinom love?
a bubalo im je smanjio lovu. sjećaš se?
#22:
Autor:
alex os
Postano:
25.04.2011. 19:38
silence
je napisao/la:
Ukop bi morao biti najbolja gradska tvrtka. Ljudi svakodnevno umiru a cijene njihovih usluga su uistinu prevelike za naše prilike. Dok god se direktori budu postavljali po podobnosti neće biti dobro.
grobna se naknada prije plaćala svakih 10-15 god.,a sada svake godine i još je cijena povećana za cca 20%... radnicima srezali plaće za 1/3,a nedodirljivim šefovima podižu za 1/3 (ima šefova koji su diplome dobili na razno-razne načine)....i još su u minusu...ma koga vi lažete i kome odoše novci....i dokad ?!?!
Osijek031.com
»
Vijesti
»
Tvrtke u vlasništvu Grada konačno izlaze iz krize!
Idite na
Prethodna
1
,
[2]
:| |:
Generated using
printer-friendly
.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica
2