Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » U Osijeku oboren Guinnessov rekord u izradi najveće kutije kokica! [Galerija 031] Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:   Re: U Osijeku oboren Guinnessov rekord u izradi najveće kutije kokica! [Galerija 031] Autor:  zeros Postano:
Video 031: Najveća kutija kokica na svijetu
[video by Daniel Antunović, Avenue Mall 16.04.2011.]

#17:    Autor:  trauma_os Postano:
Danas sam bila tamo u onom kafiću koji baš kraj tih kokica i vidim da je ta kutija puna do vrha osijek031.com smile
Zar to tamo stoji za ukras ili što ? Ja sam mislila da će biti malo i za raju, ono da si uzme tko hoće, nije valjda da će pokisnuti tamo....

#18:    Autor:  tamna strana Postano:
trauma_os je napisao/la:
Danas sam bila tamo u onom kafiću koji baš kraj tih kokica i vidim da je ta kutija puna do vrha osijek031.com smile
Zar to tamo stoji za ukras ili što ? Ja sam mislila da će biti malo i za raju, ono da si uzme tko hoće, nije valjda da će pokisnuti tamo....

to ti je sad ostavljeno da propadne...ili da pticice imaju gdje kakiti

btw izgleda da smo se mimoišli Smile

#19:    Autor:  trauma_os Postano:
tamna strana je napisao/la:

btw izgleda da smo se mimoišli Smile

Možda i nismo, ne znam kako izgledaš Mr. Green Mr. Green

#20:    Autor:  dedaramo Postano:
možda će kokice donirati u azil ?!
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » U Osijeku oboren Guinnessov rekord u izradi najveće kutije kokica! [Galerija 031] Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::