#25:
Autor:
barba
Postano:
03.04.2011. 22:04
Nije to ni bilo toliko loše. Mene je najviše razočarao Karačić. Nekoliko stvari zbunjuje moj mali nogometni um...
1. Čovjek sjedi 90 minuta na klupi i ne daje nikakav savjet igračima, ko da vodimo 5-0...
2. Ko je onaj 2. stoper pored smoje pa taj lik je tragikomičan=vidaković=pelaić=kurtović (sva sreća pa je igrao samo 10 min), a Babić nije ni tragikomičan, on je samo tragičan ili komičan zavisi ko kako voli
3. Nema smisla da se Ljubo koji me osobno oduševio, jer sam bio jako skeptičan prilikom njegova povratka, izvlači stalno na aut liniju i lomi se da centrira?! našim visokim?! napadačima u sredini Špeharu i Maglici. Pa jel se ne bi trebo Maglica izvlači i probat nabacit Ljubi loptu??
4. Vezni red - Bože pomozi, Špehar, ako je umoran nije trebao ni igrat, nije pipnio loput, ali se slažem da je bolje da igraju 4 špehara nego neki kurtovići i vidakovići koji su na žalost imali dodira s loptom.
5. Stvarno ne razumijem, jel nema nekih mladih igrača u juniorima koji mogu igrati umjesto drugog stopera, vidakovića i pelaića, ako se već pravi ekipa za nagodinu...
Neću više, pamtimo 3 boda i solidnu igru za ovu sezonu uz vrlo dobre Ljubu, Smoju, Karduma i Lukačevića
P.S. Dovedite Pamića
|