Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Avenue Mall Osijek: otvorenje 8. travnja 2011. Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  saba Postano:
eto boost jedini ovdje napisao pametni post Smile

isto to se i ja pitam kak će to biti...

#17:    Autor:  francika Postano:
AM je kočen jedino što je netko htio ucjenjivati grad sa izgradnjom pristupne ceste, preko koje bi potkradao gradski proračun, a to je HSP. Baš me zanima koliko će se love pokrasti iz grada do stavljanja u promet Autobusnog kolodvora, opet ucjene HSP-a.
A što se tiče oba trgovačka centra nema uopće veze tko je prvi otvorio jer će oba dobro zarađivati. Bitno je da 1.500 ljudi ima gdje raditi, a kupaca će biti ne samo iz Osijeka već i iz okolice.
Što više trgovačkih centara to bolje! Koji je slijedeći jel zna netko?
E sad još da se otvori aqua park, pa da vidiš turizma u Osijeku.

#18:    Autor:  vule Postano:
ja znam šta pričam Wink
nisam ja toliko glup za svoje godine..
javno je očito da se avenue mall koči...evo nova vijest, avenue mall opet ima problem s gruntovnicom i krivim podatcima, stoga je i upitan podatak otvaranja 8.4

portanova (će imat) ima više zabavnih centara od avenue mall-a i zato predviđam blistaviju budućnost portanovi.

čujemo se za koju godinu Smile

#19:    Autor:  tonka_21 Postano:
Najveca je laz da su zaposlili 1000 ljudi, pitam se gdje jer se vecina trgovina preselila a tako i ljudi koji su radili u njima..a nama uopce ne trebaju ti trgovacki centri nego TVORNICE, al narod ko narod uvijek naivan!

#20:    Autor:  123456 Postano:
tonka_21 je napisao/la:
Najveca je laz da su zaposlili 1000 ljudi, pitam se gdje jer se vecina trgovina preselila a tako i ljudi koji su radili u njima..a nama uopce ne trebaju ti trgovacki centri nego TVORNICE, al narod ko narod uvijek naivan!

u oba centra zajedno zaposleno je 103 osobe, ostali su ili preraspoređeni ili su se lokali zatvorili da bi se preselili u neki od trg. centara... sve ostalo je propaganda.

#21:    Autor:  tonka_21 Postano:
123456 je napisao/la:
tonka_21 je napisao/la:

u oba centra zajedno zaposleno je 103 osobe, ostali su ili preraspoređeni ili su se lokali zatvorili da bi se preselili u neki od trg. centara... sve ostalo je propaganda.

pa bas to!

#22:    Autor:  fatalni_cevap Postano:
Mladjo je napisao/la:
nidzo je napisao/la :
zuki je u pravu.. a vi gore neznate ocito sta pricate al eto..
portanova je otvorena prije jer je ukratko receno bilos dao pare glavasu i to je to..
evenju mol je kad ikad trebo bit otvoren ali je kocen non stop i prije nego sto se poceo gradit.. (ona sportna cesta koju grad nije htio dat.. itd itd)
tako da se gradnja avenue malla kocila A NE portanove

http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=31040

da gradnja avenue malla se doista kočila Rolling Eyes

ajd ne pričaj gluposti.

molim ? hahhh

#23:    Autor:  Mrky007 Postano:
123456 je napisao/la:
tonka_21 je napisao/la:

Nije baš točno.
Zbog ovih gužvi dosta je "starijih" radnika povučeno iz već postojećih radnji u gradu a tamo su zaposlene nove .
Samo u Konzumu je zaposleno više od 70ljudi

#24:    Autor:  tonka_21 Postano:
Ima jako puno studenata zaposlenih a koliko ja znam oni nisu stalni zaposlenici ali da ima 70 ljudi u Konzumu to se varas..

#25:    Autor:  123456 Postano:
Mrky007 je napisao/la:
123456 je napisao/la:
tonka_21 je napisao/la:

Nije baš točno.
Zbog ovih gužvi dosta je "starijih" radnika povučeno iz već postojećih radnji u gradu a tamo su zaposlene nove .
Samo u Konzumu je zaposleno više od 70ljudi

Nije. Jednostavno nije.
Osijek031.com » Vijesti » Avenue Mall Osijek: otvorenje 8. travnja 2011. Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::