Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Klub Mini Teatar: In Ruff / Apel Fenomen / No Means No / Debeli precjednik / This Day Will Burn Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  inspektormaska Postano:
Evil Poodingh je napisao/la:
jako me ljuti ovakav stav nekih ljudi o klubu i koncertima u njemu...I to vecinom od ljudi koji ni ne poslusaju ono što se dovodi, i kakvi bendovi sviraju, pa se npr dovedu odlicni bendovi koji nastupe pred 40 ljudi...

mogao bih dosta o tome no necu kvariti ovaj topic gdje se govori o jednom fenomenalnom koncertu...

apsolutno se slažem s tobom, mislim da klub i udruga rade dobro, e sad male taštine ljudi koji nemogu i neće nikad organizirat svoj klub i koncerte pa sad drobe tu o tome kako je nešto loše što neko drugi radi... hvala bogu da imaju slobodnu volju i mogu odlučiti doći ili ne doći

samo naprijed svaka nova udruga/prostor za zabavu i kulturna zbivanja i koncerte je dobitak za ovaj grad ajmo hateri vatajte se posla, ja ću biti korektan i podržat ću i vas...

#17:    Autor:  OligofreniDikobrazoid Postano:
JEBOTE KAKAV KONCERT!!!!!!! Nek mi oproste admini i ostatak na jeziku i "vikanju" al morao sam.... Jedan od najboljih koncerata u Osijeku zadnjih petnaestak godina....definitivno.... 'ko nije bio može mu biti jebeno žao!!!!

#18:    Autor:  Svebor Postano:
Jel' ima galerije?!

#19:    Autor:  Bastro Postano:
Ja se stvarno ne sjećam da li je u Osijeku ikad bio ovakav koncert. Strašno. Još ne mogu doći k sebi. Prekrasno.

#20:    Autor:  The Kid Postano:
Kako glasno a opet čisto i britko! Najbolji koncert u Osijeku ikad.

#21:   Re: Klub Mini Teatar: In Ruff / Apel Fenomen / No Means No / Debeli precjednik / This Day Will Burn Autor:  zeros Postano:
Galerija 031: Mini Teatar: No Means No / Debeli Precjednik / This Day Will Burn
[Foto: Mario Šućur][23.04.2011. Mini Teatar]

#22:    Autor:  inspektormaska Postano:
jeben koncert, energičan nastup, zadivljujuće kako nakon 25 godina stvore takavu energiju

bravo, jedina stvar koja me čudi je to da mlađe generacije nemaju pojma NMN-u, to jest prosjek godina od 300-400 ljudi je bio oko 3 banke

sve u svemu vjerovatno najbolji koncert ove godine Wink
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Klub Mini Teatar: In Ruff / Apel Fenomen / No Means No / Debeli precjednik / This Day Will Burn Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::