Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » CineStar u Osijeku otvara najveće kino u regiji – 9 digitalnih dvorana spremno dočekuje posjetitelje Idite na Prethodna  1, [2], 3, 4  Sljedeća  :| |:

#16:    Autor:  Sir William Postano:
juju, jedva čekam.. malo mi je daleko, ali oprostit cu im.. Very Happy

btw, savršen tajming, ova godina je prepuna blockbustera.. Smile

@dumbaos: bit će da je samo tebi..

#17:    Autor:  Inertia Postano:
Drago mi je da napokon dobivamo vrhunska kina s isto tako vrhunskom uslugom, al' brate tko će to napuniti?!

Cijena je ok, sve niže ne bi bilo logično, par puta godišnje bi mogao otići pogledat neki filmić.

#18:    Autor:  Juzomachine Postano:
9 dvorana... pa i u Europi i Uranii su bile dvorane pune samo za Gospodara i Harry-a. Neka se ne nadaju punjenju xd

#19:    Autor:  frosty Postano:
moja soba je puna svaku 2 vecer na projekciji filma,veliki ekran,5.1 sistem,i sve to za par kuna neta i struje.Kad nabavim cinestar logo bit ce mi isto,samo bez smrdljivih ljudi kraj mene koji podriguju i pricaju ko na pijaci

#20:    Autor:  DARCHO Postano:
frosty je napisao/la:
moja soba je puna svaku 2 vecer na projekciji filma,veliki ekran,5.1 sistem,i sve to za par kuna neta i struje.Kad nabavim cinestar logo bit ce mi isto,samo bez smrdljivih ljudi kraj mene koji podriguju i pricaju ko na pijaci

izuzetan si lik.

#21:    Autor:  cane Postano:
eseker je napisao/la:
A što bi vi da se uvalite u kožnu fotelju uz ladnu pivicu i gledate 3D film za 2 kune? Dreaming....

E upravo to. Ova kina koštaju i ne možeš dati 15 kn za takav luksuz. Kako su u Osijeku svi navikli na džabice. Strašno!

#22:    Autor:  Nuša Matanova Postano:
Nema džabe ni za babe

#23:    Autor:  OligofreniDikobrazoid Postano:
Nuša Matanova je napisao/la:
Nema džabe ni za babe
vjerovatno mišljaše na: nema đabe ni kod stare babe...

#24:    Autor:  trauma_os Postano:
OligofreniDikobrazoid je napisao/la:
Nema džabe ni za babe

osijek031.com smile osijek031.com smile

#25:    Autor:  tamna strana Postano:
u svakom slucaju...vrijedno za otici pogledati barem jedan film...da zadovoljim znatiželju...a kasnije ici ako financijske mogucnosti dozvole....

#26:   Re: CineStar u Osijeku otvara najveće kino u regiji – 9 digitalnih dvorana spremno dočekuje posjetit Autor:  more456 Postano:
Ovi u Eurodomu su možda bili pametniji i nisu svoja kina ni otvorili. Vjerujem da će ova kina biti prazna.
Pa to je bogu za leđima, a cijena benzina je prešla 10 HRK.
Kada se sve sabere cijena odlaska u to kino će biti barem duplo veća nego u Europi i Uranii.

#27:   Re: CineStar u Osijeku otvara najveće kino u regiji – 9 digitalnih dvorana spremno dočekuje posjetit Autor:  mayhem Postano:
Kakve su naočale de vi meni recite.... jesu one papirnate,ili nešto "bolje" ?

#28:    Autor:  Sir William Postano:
bolje

#29:    Autor:  la čupakabra Postano:
OligofreniDikobrazoid je napisao/la:
Nema džabe ni za babe

mislim da je mislio na žešći penzionerski popust osijek031.com smile

#30:    Autor:  Provokator Postano:
mayhem je napisao/la:
Kakve su naočale de vi meni recite.... jesu one papirnate,ili nešto "bolje" ?

u ZG su plastične kao i obične naočale, puno bolje od papirnatih Wink
Osijek031.com » Vijesti » CineStar u Osijeku otvara najveće kino u regiji – 9 digitalnih dvorana spremno dočekuje posjetitelje Idite na Prethodna  1, [2], 3, 4  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 4.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::