Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Avenue Mall Osijek: Odabrana lica Avenue Malla Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  snaša Postano:
Roko je osvojio moje srce..pravi šarmer..

#17:    Autor:  d_grassa Postano:
Vid Aničića hahaha Very Happy
Pa nije loš izbor, meni se sviđa. Pogotovo klinci Smile

#18:    Autor:  fear of the dark Postano:
Meni je svakako draže vidjeti nekog takoreći prosječnog na slikama nego nakvarcane isfotošopirane kokošetine zategnutih tijela koje neznaju složiti 1 smislenu rečenicu.....
i lakše se s ovim ljudima poistovijetiti.....
ali
ono što mi je najjače...je to da u stvarnom životu kad hodaš ulicom ili sjediš na kavi možeš čuti komentara i od strane žena i muškaraca tipa-gle ovu šta je obukla....našta ova liči...gle onog lika koju gay majicu nosi....vid ovog kaki je i slično....u što je gadna/gadan ko porez...gle onog debelog...na ovu nebi ni bicikl naslonio..........

a ovdje kad se kaže nešto odma ispadneš bezobrazan....
meni je recimo lijepa cura na prvoj slici...i ona ženska u žutom kaputu...i oni mi se def izdvajaju od ostalih.....ostali mi nisu nešto...
i što sad s tim....
to je jednostavno tako i ne postoji osoba koja se svima može svidjeti....
uostalom nevidim razloga zašto pljuvati po nečem što svi radimo..ili smo u nekom razdoblju života radili...komentirali druge na lijep ili manje lijep način.....

#19:    Autor:  avantgarde Postano:
Evil Poodingh je napisao/la :
Joj ljudi, kakvi su to komentari viđao sam i lijepše i sl. Pa da su tražili lijepe napravili bi casting po agencijama za modele...Sami su rekli da su tražili svih vrsta ljudi...

Piše li da je netko vidio ljepše ili da je izbor mogao biti bolji? Hm?

Tko priča o casting agencijama, modelima, nakvarcanim tetkama i sl. Njih tek nebih angažirao ni u jednoj kampanji.

Subjektivno mišljenje, jel. Wink

#20:    Autor:  la čupakabra Postano:
ma ja reko vidjet cu normalne ljude. ne kazem da ovo nisu normalni ljudi, ima i lijepih u izboru, al brate sam se morala uplasit one trudnice?

#21:    Autor:  -nella- Postano:
Meni je preslatka ona mala što je na fotki pored đukca.

#22:   Re: Avenue Mall Osijek: Odabrana lica Avenue Malla Autor:  visibaba Postano:
JEL MOŽE NETKO POJASNITI ŠTA ZNAČE ONI PRSTI OD IVANA JERBIĆA ?

#23:   Re: Avenue Mall Osijek: Odabrana lica Avenue Malla Autor:  Evil Poodingh Postano:
visibaba je napisao/la :
JEL MOŽE NETKO POJASNITI ŠTA ZNAČE ONI PRSTI OD IVANA JERBIĆA ?

KLIKNI OVDJE

#24:    Autor:  cane Postano:
Mislim da prva cura na fotkama radi u McDonaldsu...

#25:    Autor:  Evil Poodingh Postano:
da

#26:    Autor:  exHOP3on Postano:
darija, kul Smile
Osijek031.com » Vijesti » Avenue Mall Osijek: Odabrana lica Avenue Malla Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::