Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » London Calling: Irac, Novozelanđanin i Tinky Winky 15. ožujka 2011. u Osijeku Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  Zdrale Postano:
aha nisam vidio. moje isprike . znam da inače stoji velikim crvenima slovima rasprodano ...

#17:   Re: London Calling: Irac, Novozelanđanin i Tinky Winky 15. ožujka 2011. u Osijeku Autor:  !nnovation Postano:
Imam kartu viska.
Cijena 40 kn.
ponude na pp, tko prvi njegovo.

#18:   Re: London Calling: Irac, Novozelanđanin i Tinky Winky 15. ožujka 2011. u Osijeku Autor:  !nnovation Postano:
bump.
jos nisam prodao.
prodajem po nabavnoj cijeni, znaci nikakvo torbarenje.
ne mogu ici a steta bi bilo da propadne.

#19:   Re: London Calling: Irac, Novozelanđanin i Tinky Winky 15. ožujka 2011. u Osijeku Autor:  lingvist Postano:
!nnovation je napisao/la :
bump.
jos nisam prodao.
prodajem po nabavnoj cijeni, znaci nikakvo torbarenje.
ne mogu ici a steta bi bilo da propadne.

Probaj na neki drugi način oglasiti, na nekom drugom mjestu na forumu, pitanje gleda li netko još ovdje...

#20:    Autor:  !nnovation Postano:
prodano!

#21:   Re: London Calling: Irac, Novozelanđanin i Tinky Winky 15. ožujka 2011. u Osijeku Autor:  dadado Postano:
nevjerovatno je da prvi dan rezerviras karte za to,a onda nazoves kazalište na dan održavanja programa.a oni ti kazu da nema karata i da su i tvoju prodali.klošarluk teški

#22:    Autor:  Mladjo Postano:
ja sam isto prošao u glasu slavonije. rezervirao sam 10 karata i djelatnica mi je rekla da nema nikakvih problema. sutradan se karte počnu prodavati u 8, ja dođem u pola 9, znači samo pola sata kasnije i ova mi ušilji spiku kako je ostalo još samo 4 karte i da rezervacije ne vrijede. mogli su mi to odmah reći pa bi došao i stao pred glas u 10 do 8. u ovoj državi ne treba nikom ništa vjerovati. dana riječ znači koliko crno ispod nokta.

#23:    Autor:  dadado Postano:
ja jos uvijek ne vjerujem,mogli su mi odmah reći pa bi odmah i kupio kartu.

#24:   Re: London Calling: Irac, Novozelanđanin i Tinky Winky 15. ožujka 2011. u Osijeku Autor:  MacaPapucharica Postano:
dadado je napisao/la :
nevjerovatno je da prvi dan rezerviras karte za to,a onda nazoves kazalište na dan održavanja programa.a oni ti kazu da nema karata i da su i tvoju prodali.klošarluk teški

kad sam ja nazvala, dan prije početka prodaje, žena mi je rekla da mi može rezervirati karte, ali da moram doći kupiti taj dan. Kada sam došla, u pola 2, pitala sam jel ima karata i rekla mi ej da ima još samo 4, ali da će prodavati karte koje su rezervirane, a ljudi ih nisu došli kupiti.

e, sad, i ja bih prodala, ako netko nije došao po kart, samo je pitanje do kada bij postavila rok. i definitivno bih naglasila ljudima do kada moraju doći po karte.

#25:    Autor:  MacaPapucharica Postano:
što se tiče samog događanja večeras - meni je bilo dolično, puno bolje nego prošli put! Smile

#26:    Autor:  MacaPapucharica Postano:
*odlično

#27:    Autor:  Leteci mungos Postano:
Javier "ninja" rocks! Dave bi vjerojatno bio jos bolji da kuzim "interne' engleske spike, Johnny manje duhovit od Slovenca. All in all - odusevljen, ali nesto manje nego prosli put.

#28:   Re: London Calling: Irac, Novozelanđanin i Tinky Winky 15. ožujka 2011. u Osijeku Autor:  zeros Postano:
Galerija 031: London Calling #2
[Foto: Daniel Antunović [Osijek031.com], Igor Bellian [Pro-Art], Kristijan Cimer [Pro-Art]][15.03.2011. Dječje kazalište]

#29:    Autor:  lingvist Postano:
Javier genijalan! Dave isto dobar, uistinu je osebujan... Slovenac bio ok, ali me Johnny jako razočarao (a još su rekli da je headline act).

#30:    Autor:  Mladjo Postano:
malčice bolje mi je bilo prvi put. javier je i meni bio najjači, davea je na kraju izvukla ona madona, jer sam se doista naprezao da ga razumijem. slovenac ok, a johnny mi čak i nije bio toliko loš. njegove fore su bile malo duže, imale neku priču iza sebe, pa nije bilo toliko smijanja. ali bio mi je zanimljiv. odvalio sam na onu foru s bebom kad mu je zabila prst u oko osijek031.com smile
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » London Calling: Irac, Novozelanđanin i Tinky Winky 15. ožujka 2011. u Osijeku Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::