#23:
Autor:
Gradjanin
Postano:
19.02.2011. 18:27
kakav usrani pederluk ... jebeni ... iskreno protiv sam bilo kakvog oblika vandalizma al ovo ne da je smiješno ovo je odvratno tužno i mrzim ovu državu i grad
s jedne strane imamo dvoje koje šara okolo po STAKLIMA !!! ... alo ... staklo ... alkohol + voda i pošaranost nestaje i ne može se grad oštetit za 7000kn nikako nego max za 50kn (tolko dođe boca etanola u ljekarni)
a s druge strane imamo jebene kriminalce i tajkune i pedere i licimure i demone koji su sahranili ovu državu i nikom ništ ... puj pik ne vrijedi ... pa serem se na ovu državu
ponavljam ... ovo dvoje oderat po džepu da se useru ... al brate kaznena prijava koja ostaje za na vijeke vjekova u dosiJeu zbog šaranja po STAKLU !!!! ... fuj
|
Nije fuj!
Treba svakome napraviti dosije i zapisivati perverzije koje radi, a posebno ovakvim manijacima koji to rade sriveno i bez ikakvog smisla osim štetočinstva.
Treba im udovoljiti priznanjem i zabilježiti njihove bolesne radnje, neka ostanu zabilježene i nakon što se ispere njihov našpricani "doprinos društvu".
Trebali bi sami sebi napisati dosije još bolje, pa skočit s mosta.
To je pitanje principa, a ne 50 ili 5000 kuna.
Kad bi ljudi više reagirali i osuđivali ovakva "mala" zla oko sebe nebi bilo ni tajkuna i velikih lopovluka.
|
ma daj ne budali ... da ga se opali po džepu s 5000kn ne bi mu palo nikad više na pamet kurčit se pred pičkom i šarat po jebenom staklu/zidu/mami/bilo čemu
a jajarenje i pokazivanje muda na ovakvim miševima da bi se, po tvome "utero kurac velikima", misliš da bi pomoglo, misliš da boli kurac ikoga koji je zavaljo državu za par miliJona kn ... pokro ... oštetio ... razjebo državu/firmu/bilo šta vrijedno ... misliš da im je stalo do ovoga, da će uhvatit poantu iz crtića "no no to se ne smije radit" ... poanta je u tome da će ovakve drkofuzere (koji da se razumijemo trebaju platit ... masno) oderat za šaranje po staklu, a netko, tko je recimo okro državnu rezervu pšenice šeće na slobodi.
iskreno boli me kurac za ovakve poluimbecilne koji šaruckaju po ičemu, al žao mi je što će on sa svojih 27 i ona sa svoje 22 bit obilježeni do kraja života zato što su pošarali staklo, jesu debili, da, ali ovo je smiješno.
|
Kad bih bio ciničan mogao bih reći da je taj što je zavaljao pšenicu bar nekom priskrbio nešto, pa mi je čak i taj zločin manje zlo od ovog šaranja koje nije ama baš nikome nikakva korist, samo šteta i kretenu i svima nama.
A sve te velike pljačeke o kojima pričaš krenule su od malih zločina na koje se šutjelo. Kad su se šarali grafiti prije dvadesetak godina većina je šaranje zajedničke imovine nazivala "nacionalnim osvještavanjem", kitila to koje kakvim epitetima, rušila sve vrijednosti, principe i institucije koje štite društvo od zla, a kad je sve rezultiralo pljačkom svi se pitali kako to. Nismo se za to borili!
To je šira tema, ali ukratko...
Ne treba šutjeti, treba sve nazvati pravim imenom, osuditi zlo i boriti se za opće dobro.
Koliko god nešto izgledalo banalno ili manje značajno.
P.S. Zašto je tebi žao kretena? Pa nije ga nitko tjerao, znao je da ne radi ništa dobro tim više što se maskirao, a vjerojatno je i ponosan na sebe, i nije mu žao.
|