#26:
Autor:
ivan_hoee
Postano:
08.02.2011. 19:39
Da sam jednog dana poželio biti novinar, vjerojatno bi pisao o stvarima na objektivan način jer poznajem i sebe i druge, i znam i vidim da su subjektivni tekstovi nekim dijelom smiješni, no vrlo velikim dijelom jadni! Slušam sve, nisam retardiran, ili malouman kako pretpostavljam da misli pola vas Ljudi Koji Ne Slušaju Cajke, no vrijeđa i mene i ostale ljude koji slušamo (sve pa i) turbofolk ovaj nadobudni tekst, gdje smo prozvani idiotima, primitivnim i glupim ljudima jer slusamo pjesme čiji tekst deformira mozak (ne piše doslovno, no ja to tako shvacam!). Obožavam, nadasve OBOŽAVAM kad neka budaletina (kao ova teta koja piše članak) citira neke fraze od pEvača srpske estrade i sprda se njima, dok Toni Cetinski umire sto puta dnevno, Magazin pjeva o ljubavi izmedu sijamskih blizanaca, a Jelena Rozga o bižuteriji.
Poanta je da se o ukusu u glazbi ne raspravlja, to je bio zakljucak i pametnih i glupih ljudi, no uvijek ali baš uvijek se nađu pojedinci koji tako jebeno potvrde to pravilo, i od tog mi je zlo.
I onda kao šećer na kraju mi se nađeš ti nešto posrat, koji se subotama vjerojatno valjaš mrtav pijan po kju klabu, kao 90% mladih Osijeka. (a možda i teta autor članka)
|