Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Nezaposlenost u istočnoj Hrvatskoj čak 18,2 posto Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  centurion Postano:
Oprosti Ingo što neki ne kuže pa su pomislili da si glup iako si sam priznao da to namjerno radiš Smile

#17:   Re: Nezaposlenost u istočnoj Hrvatskoj čak 18,2 posto Autor:  Bibyman Postano:
1. Pliz, što je to točno "stopa anketne nezaposlenosti"? Jasno mi je što je stopa, anketa i nezaposlenost, pa i stopa nezaposlenosti.
2. "Čak 39,2 posto registriranih nezaposlenih ne želi raditi "

Đe me nađe!!!!!!!!!

Prvo, nervira me riječ čak u novinskim naslovima! Ima je previše! Ko da ne može bez nje!

Drugo, složio bih se s tom rečenicom jer ne poznam nikoga tko je prijavljen na Biro, a da se zaposlio preko tog Biroa. Točnije rečeno, nitko se nije time pohvalio. Ima i onih koji se ne žele prijaviti na Biro jer smatraju da to nema smisla i da im to neće nimalo pomoći u životu.

E, tu nešto ne štima.

Osim toga, meni je kao jednom neradniku iz te statistike super! Svaki dan mi je pjesma, godišnji i nikad ne idem na bolovanje. Svako prijepodne gledam dekoltirane i osunčane ljepotice iz sapunica, gledam dokumentarce, Ivicu Kostelića, rukomet, crtane filmove... Mogu šetati, gledati TV, sunčati se ... Puno spavam i odmoran sam. Bude i seksa. Prestao sam pušiti, jer štedim, pa sam zdraviji, imam vremena i za duhovnu nadgradnju. Kad imam love odigram Lutriju. Al nikad ništa ne dobijem! He he he!
Najbolje mi je kad se s ekipom napijem i kad odem u kazalište.
Juče mi je član kućanstva rekao da otkad ne radim da previše razmišljam pa da sam prošvikao! Ko ga hebe!
Ma radim što hoću!
Jedino ne znam što ću jesti u skorašnjoj budućnosti, a za pemziju se ne brinem jer je neće ni biti. Pa ću brzo crknut. Povremeno nađem nekakvu šljaku pa padne i koja kunica i odem na neki rokenrol koncert (preporučam pjesme benda Dubioza Kolektiv "Um klade valja, štela caruje" i "Walter") i družim se s ljudima da ne zaboravim pričati.

Ne bježim od šljake i trudim toliko da se pribojavam da ne ostanem trudan.

Ispričavam se svekolikom pučanstvu ako sam bio prenaporan i opraštam se uz stihove:

Na mome licu osmjeh
U mome srcu pjesmaaaaaaa
Jer žena koju volim
Nikad neće radit manje nego jaaaaaaaaa

La la lalalalal laaaaaaaaaaa!

#18:   Re: Nezaposlenost u istočnoj Hrvatskoj čak 18,2 posto Autor:  francika Postano:
Bibyman je napisao/la :
1. Pliz, što je to točno "stopa anketne nezaposlenosti"? Jasno mi je što je stopa, anketa i nezaposlenost, pa i stopa nezaposlenosti.
2. "Čak 39,2 posto registriranih nezaposlenih ne želi raditi "

Đe me nađe!!!!!!!!!

Prvo, nervira me riječ čak u novinskim naslovima! Ima je previše! Ko da ne može bez nje!

Drugo, složio bih se s tom rečenicom jer ne poznam nikoga tko je prijavljen na Biro, a da se zaposlio preko tog Biroa. Točnije rečeno, nitko se nije time pohvalio. Ima i onih koji se ne žele prijaviti na Biro jer smatraju da to nema smisla i da im to neće nimalo pomoći u životu.

E, tu nešto ne štima.

Osim toga, meni je kao jednom neradniku iz te statistike super! Svaki dan mi je pjesma, godišnji i nikad ne idem na bolovanje. Svako prijepodne gledam dekoltirane i osunčane ljepotice iz sapunica, gledam dokumentarce, Ivicu Kostelića, rukomet, crtane filmove... Mogu šetati, gledati TV, sunčati se ... Puno spavam i odmoran sam. Bude i seksa. Prestao sam pušiti, jer štedim, pa sam zdraviji, imam vremena i za duhovnu nadgradnju. Kad imam love odigram Lutriju. Al nikad ništa ne dobijem! He he he!
Najbolje mi je kad se s ekipom napijem i kad odem u kazalište.
Juče mi je član kućanstva rekao da otkad ne radim da previše razmišljam pa da sam prošvikao! Ko ga hebe!
Ma radim što hoću!
Jedino ne znam što ću jesti u skorašnjoj budućnosti, a za pemziju se ne brinem jer je neće ni biti. Pa ću brzo crknut. Povremeno nađem nekakvu šljaku pa padne i koja kunica i odem na neki rokenrol koncert (preporučam pjesme benda Dubioza Kolektiv "Um klade valja, štela caruje" i "Walter") i družim se s ljudima da ne zaboravim pričati.

Ne bježim od šljake i trudim toliko da se pribojavam da ne ostanem trudan.

Ispričavam se svekolikom pučanstvu ako sam bio prenaporan i opraštam se uz stihove:

Na mome licu osmjeh
U mome srcu pjesmaaaaaaa
Jer žena koju volim
Nikad neće radit manje nego jaaaaaaaaa

La la lalalalal laaaaaaaaaaa!

Bravo majstore! To te ja pitam. Very Happy
Jesi čuo kad pjesmu od Ive Fabijana "Džepovi mi prazni", a refren ide ovako:

Džepovi mi prazni
Al duša je puna
Lumpujem pjevam
I danju i noću
Ja ne mogu propast
Sve i da hoću

Evo link na pjesmu
http://www.youtube.com/watch?v=UaPTJV4AUHw

#19:    Autor:  snaša Postano:
Ja savki put kad odem na briro se prijaviti pitam jel ima kakav posao za mene..one tete se samo nasmiju.. Sad
Osijek031.com » Vijesti » Nezaposlenost u istočnoj Hrvatskoj čak 18,2 posto Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::