#19:
Autor:
Evil Poodingh
Postano:
29.11.2010. 11:00
Koncert je bio fantastičan, glazbeno izveden savršeno, izbor pjesama isto smišljeno razrađen, kao i cijeli nastup, te me to fasciniralo...
Jedino, meni je nedostajalo one "đoletovske" emocije, možda zato što sam bio na tribinama, ali iako sam ju non stop pokušavao uhvatiti, nažalost nisam je uspio osjetiti u mjeri u kojoj sam želio.
Nije bilo ni gotovo ništa Đoletovih duhovitih primjedbi ili pričica između pjesama. Čak i kada je počeo nešto pričati, čim bi rekao bilo što što je moglo zazvučati kao najava pjesme, publika ga je vriskom prekinula, pa mislim da je i on odustao od toga. Dobro, ja sam jedan od onih kojih je preko nekoliko puta odgledao "Mater Vetru", no znao sam da ne mogu očekivati takav koncert, no iskreno, očekivao sam da ću se na koncertu malo uspjeti i nasmijati...
Treci razlog je moj osobni, u tom trenutku nisam mogao sakriti ljutnju, čak sam i opsovao, kada je moju najdražu pjesmu, onu gdje sam trebao osjetiti najveću emociju, onu gdje drhtim i naježem sam kada ju sviram na gitari i pjevam, Eleonoru, ipak izveo za promijenjenim tekstom. Ne znam, možda mi je to ubilo daljnji dojam koncerta, jer ta pjesma mi je zbog nekih razloga iznad svih ostalim. Mogao je spasisti taj osjecaj sa drugom najdrazom pjesmom, no nazalost "Jednom su sadili lipu" jucer nismo culi...
|