#29:
Autor:
Ica
Postano:
25.11.2010. 20:14
Realna plaća mom tati bi bila 15-20 000 kuna, pa ne bi bilo problema platiti onda realnu cijenu karte prijevoza!
Ajde nemojte biti smiješni i opravdavati visoke cijene karata - pa što su karte skuplje to će ljudi manje koristiti javni prijevoz! Karte ne poskupljuju jedino GPP i ZET nego i panturist, polet, čazmatrans...
Za panturist znam da je u proteklim godinama uvijek poskupljivao cijene karata kad je porasla cijena barela nafte, tj. gorivo. I opravdavali su porast cijene karte porastom cijene goriva. Cijene goriva padnu - a karte ostanu iste: SKUPE. Za godinu dana opet poraste cijena goriva, a karte opet idu gore i opet je zbog cijena goriva...cijena nije pala ni kune, samo je rasla!
Prije 10 godina je karta međugradskim busom polet za 25 km koštala 6 kn. Sjećam se kada je poskupila na 7 kn bila je panika... Sada je ta ista karta 23 kn. Znači šest puta je skuplja karta, gorivo nije šest puta poskupilo! Plaća mojim roditeljima nije porasla 6 puta, zapravo je i manja (harač i sl.)
Mjesečna karta je bila prije 10 god 70-ak kn. Sada je 470 kn. A koji žive u daljim selima trebaju plaćati 1200 kn za mjesečnu srednjoškolsku kartu!!!??? Plaće na selu su daleko od hrvatskog prosjeka, ako uopće i ima posla...
O voznom parku neću ni raspravljati, ljeti prašina, kad padne kiša mokar si, kad je zima smrzavaš se!
Firme koje posluju loše i imaju lošu upravu neće poslovati pozitivno koliko god da je skupa karta! U šuplje se nemože natočiti! Prvo treba zakrpat rupe!
Zašto je GPP gradio dodatne kilometre pruge, kupovao tramvaje, renovirao stare...ako je kriza, ako se nema, ako se posluje loše, ako postoji dug. Ne ide se u razvoj ako je opstanak u pitanju. Umjesto ove pruge nove kraj merkatora što ide na jug ja bih uveo buseve češće...Nisam protiv te pruge, to je prava stvar - ali možda to nije baš prava stvar u pravo vrijeme!
|