Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Bubalo: Edukacija ili otkaz! Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:   Re: Bubalo: Edukacija ili otkaz! Autor:  medicament Postano:
Poštovani gospodine gradonačelniće,
probajte idućih 10 godina živjeti u stilu starog doba, kada su se djelatnici suočavali s brzim napretkom tehnologije, podizali obitelj u teškim uvjetima i financijskoj nemogućnosti kupovine računala gdje bi savladali potrebne vještine. Pa neka netko za 10 godina provjeri vašu educiranost oko 3D monitora, senzorskih programa i ostale napredne tehnologije koja će Vas tada dočekati. Možda ćete tada telepatski moći nekome uručiti otkaz, naravno ako to budete znali!!!
Sretno

#17:   Re: Bubalo: Edukacija ili otkaz! Autor:  debelodjubre Postano:
koji je to bahati lik...strašno..i neznalica, pa ne moze covjek zbog toga dobiti otkaz da ga ubiješ, svaki sud ce ga vratiti na posao...ali to nije bitna stvar, bitan je taj naslov...ta bahatost, JA sam KRALJ svemira, ko mi sta moze, *.

#18:    Autor:  exosječanka Postano:
Smile Smile

ne moraš po banderama,dovoljno je okačiti na samom ulazu u zgradu,ali po mogućnosti napiši auto lakom zbog duže postojanosti!!!

Nave je napisao/la:
OGLAS ( uskoro se biti okacen po svim banderama u gradu):

Povoljno, povoljno!
Samo za zaposlenike Kuhačeve organiziram instrukcije informaticke pismenosti. Individualni rad, ostanak na radnom mjestu garantiran!

Wink

#19:    Autor:  FunkyLady Postano:
Bilo je i vrijeme...

#20:    Autor:  tamna strana Postano:
prvo zaposle svu rodbinu...prijatelje poznanike...a sad još ocekuju da ti ljudi znaju i raditi

#21:    Autor:  PEGY Postano:
tamna strana je napisao/la:
prvo zaposle svu rodbinu...prijatelje poznanike...a sad još ocekuju da ti ljudi znaju i raditi

pih, svašta

Malo je ovo ironično , ali ipak ima on i pravo jer kako može netko raditi na nekom tako dobrom radnom mjestu a ne znati se služiti računalom. Iako ja sumnjam da takvih više i ima.

#22:    Autor:  Svebor Postano:
pa na fakultetu informatičke predmete predaju profesori koji primjerice ne znaju se služiti mailom ili upaliti obični projektor.

grafoskop im je ultimativni domet.

zašto bi birokrati onda trebali biti psimeniji?! Very Happy

#23:   Re: Bubalo: Edukacija ili otkaz! Autor:  nadut666 Postano:
Bubalo.....L.jebenoO.L

#24:    Autor:  JERKO35 Postano:
bravo Bubi...biseru..
Osijek031.com » Vijesti » Bubalo: Edukacija ili otkaz! Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::