Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Đorđe Balašević i Kao rani mraz: karte su raspradane! + [ponuda i potražnja ulaznica] Idite na Prethodna  1, [2], 3, ... 10, 11, 12  Sljedeća  :| |:

#16:    Autor:  josephine01 Postano:
Ingo je napisao/la :
trauma_os je napisao/la :
Imam za prodati jednu ulaznicu za koncert, zainteresirani javite se na PM.

ja kupio ali za stajanje ... a sjeo bi Sad ... jel ima netko da bi stajao a ima za sjediti ?

Ja imam za čučanje.

#17:    Autor:  Redakcija 031 Postano:
[09.11.2010. 15:40] Kako doznajemo od agencije ''Golf'', koordinatora eventa ''Đorđe Balašević & Panonska mornarica"' za Osijek, sve ulaznice za ovaj event su rasprodane!

U sjedište organizatora, tvrtke Thorax Promotion, došla je informacija kako su se ulaznice za koncert i za premijeru filma rasprodale u rekordnom roku, za svega nekoliko sati, što se doista ne pamti. Da za koncert Balaševića i film vlada ogromno zanimanje bilo je jasno i po rekordnom učešću korisnika u Facebook shareanju, Facebook eventu i po rekordnom broju prijava u nagradnoj igri - preko 3800 zaprimljenih prijava.

Thorax Promotion i agencija Golf se zahvaljuju svima koji su sudjelovali u realizaciji ovog događaja, a ponajviše publici te vas izvješćuje kako će se u narednih nekoliko dana razmotriti mogućnost realizacije još jednog termina u Osijeku, kako bi svi oni koji nisu uspjeli na vrijeme osigurati svoje ulaznice ipak mogli posvjedočiti ovom spektaklu. O svim detaljima ćete biti pravodobno izvješteni putem portala Osijek031.com.

Najava: Đorđe Balašević stiže u Osijek!

Vidi tko ide: Facebook event

#18:    Autor:  b0o Postano:
josephine01 je napisao/la:
Ingo je napisao/la :

ja kupio ali za stajanje ... a sjeo bi Sad ... jel ima netko da bi stajao a ima za sjediti ?

Ja imam za čučanje.

daš mi za čučanje ja ti dam za stajanje?

#19:    Autor:  Fermat86 Postano:
b0o je napisao/la:
josephine01 je napisao/la:
Ingo je napisao/la :

Ja imam za čučanje.

daš mi za čučanje ja ti dam za stajanje?

Imam dvije za sjedenje, a htjela bih zamijeniti za stajanje... moze? Smile

#20:    Autor:  Nekvinda Postano:
Prodajem jednu kartu za koncert, ponude na PM, sistem - 'ko prvi njemu djevojka!!!

#21:    Autor:  Luzer13 Postano:
ima u video crossu u donjem gradu, sad stigle (18,00) oko 1000 kom!!!!! provjereno 031 506054

#22:    Autor:  Luzer13 Postano:
ispravak, 450 kom, ludilo , trk...ja nabavio 4 uhhh

#23:   Re: Đorđe Balašević i Kao rani mraz: ulaznice su rasprodane! Autor:  lemilega Postano:
Dobro pa sam radio noćnu..... Shocked
Inače...... Crying or Very sad

al ajd u zadnji čas očito.......

YYUUPPII!!!!!!!!!!!!!!

#24:   Re: Đorđe Balašević i Kao rani mraz: ulaznice su rasprodane! Autor:  lemilega Postano:
Rasprodane i na eventimu......

#25:    Autor:  Filip. Postano:
Luzer13 je napisao/la :
ima u video crossu u donjem gradu, sad stigle (18,00) oko 1000 kom!!!!! provjereno 031 506054

sve su rezervirane u crossu Laughing
(u slučaju da još netko odluči po kiši motorom u donji grad Cool )

#26:    Autor:  Igor_Vno Postano:
Prodajem 5 karata za Balaševićev koncert, 200kn.
Po mogućnosti da ih sve riješim još večeras:

091 894 12 12
ili
098 169 22 69

Tražiti Igora!

#27:    Autor:  punjena paprika Postano:
jel ima netko kartu za film i mijenja li itko kartu za sjedenje?? ja imam za stajanje...šmrc Smile

#28:    Autor:  Fermat86 Postano:
punjena paprika je napisao/la:
jel ima netko kartu za film i mijenja li itko kartu za sjedenje?? ja imam za stajanje...šmrc Smile

mijenjam samo ako imas 2 stajace jer imam 2 sjedece... ako imas samo jednu, onda nista... Wink

#29:    Autor:  Inspektor Maska Postano:
Igor_Vno je napisao/la :
Prodajem 5 karata za Balaševićev koncert, 200kn.
Po mogućnosti da ih sve riješim još večeras:

091 894 12 12
ili
098 169 22 69

Tražiti Igora!

Prvo, ovo je prekršaj, da Bog da ti na vrata došao murijak u civilu.

Drugo, sram te i stid može biti! Osobno znam dvadesetak starijih osoba na minimalcu koje su doslovce mjesecima odvajale po 5-10 kn da bi uštedjele 160 kuna, samo da bi još jednom u životu otišle na Balaševićev koncert. Karte nisu vidjele.

Nadam se da će ti jednom u životu proraditi savjest.

#30:    Autor:  Uma Postano:
http://www.fekaltribune.com/dorde-balasevic-otkazao-koncert-u-osijeku/

heh
Osijek031.com » Vijesti » Đorđe Balašević i Kao rani mraz: karte su raspradane! + [ponuda i potražnja ulaznica] Idite na Prethodna  1, [2], 3, ... 10, 11, 12  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 12.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::