Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Prvi seks s 15 godina, čak trećina ne koristi kontracepciju Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  Zdrale Postano:
atko će predavati spolni odgoj Smile)))

#17:    Autor:  exHOP3on Postano:
osijek031.com smile

#18:   Re: Prvi seks s 15 godina, čak trećina ne koristi kontracepciju Autor:  Stella1989 Postano:
Redakcija 031 je napisao/la :
Gimanzijalci ne ulaze toliko u seksualne odnose koliko “strukovnjaci”...

Hahahahaha... osijek031.com smile osijek031.com smile Možda klasičari, ali ovi ostali... osijek031.com smile

#19:    Autor:  Night5talker Postano:
kako naš drugar bora kaže

neću dugo biti momak
mojoj maloj raste stomak
bog te jebo
da sam znao
ja bi stao

#20:    Autor:  Agent Postano:
Night5talker je napisao/la:
kako naš drugar bora kaže

neću dugo biti momak
mojoj maloj raste stomak
bog te jebo
da sam znao
ja bi stao

Ali ima i sretan zavrsetak od Bore...ovako nekako ide...

Dugo biješe ovo zakašnjenje
izvjestavam javno mijenje
dobila je cijelom svijetu javljam
ovaj dan cu da proslavljam

#21:    Autor:  MegaSmrT Postano:
Za ovakav trend su krivi isključivo roditelji jer ne posvećuju pozornosti dovoljno djeci jer vjerovatno moralo igrati farmville na fejsu ili nešto slično, pa mali voli redovito sapunat mačka jer mu tata nije objasnio neke stvari.

No, danas po mome mišljenju u razvratu predanjače djevojčice. Baš neki dan idem kući s faksa i prolazim kraj čopora djece, tako nekih 13-14-15 godina i čujem nako' u prolazu kako se dame dogovaraju koja će s kojim dječakom biti to veče.

A i majku't božju i na tom fejsu ima tolko "umoč'ga'ume" dječurlije da je to smješno. Taj fejs počeo više ličit na neki katalog kurvi neg na neš korisno.

#22:    Autor:  -nella- Postano:
A zašto. ali zašto,. za sve krive stvari u ovom društvu krivite fb??? Roditelji koji ne vode brigu o djeci jer moraju igrat farmwille na fejsu... pa to nema veze nikakve s društvenim mrežama... ili vodiš brigu ili ne vodiš.. i vidjeh naslov u novinama ili negdje, nez.. "majka ugušila bebu jer je plačom ometala njeno igranje farmwllea na fb" pa helllooo!!!! takva poremećena žena ugušila bi bebu bez obzira šta da je radila u to vrijeme kad je beba plakala a njoj eto išlo na živce. Nema veze s fb.

#23:    Autor:  nicoll Postano:
Houm...imam prijatelja koji se prvi put posexo u osnovnoj školi...7.razred, cura, iz razreda....
A postojali su i dr parovi u razredu!
Aaaa, meni je to bio šok! Šok! Šok!
I razmišljam gdje sam ja bila i što sam radila u 7.razredu osnovne škole?! Pisala domaću zadaću i čitala lektiru...Nisu mu ni mliječni zubi izrasli do kraja a on se sexa!
Kako ovakve stvari spriječiti, sex kod klinaca, jer definitivno se ne radi o osobi o kojoj roditelji ne vode brigu, ili ne razgovaraju o "onome".
Kada ga pitam jesu li oni imali blage veze što rade, priznaje da naravno da ne.
Tako da nije samo pitanje uvesti sexualni odgoj u škole ili ne, već i kada ga uvesti?!

Iako, smatram da bi na roditeljima trebala biti najveća odgovornost, ali krećem od sebe, budući da imam roditelje koji su užasne konzerve i misle da ako to ne spominju da "toga" ni nema!
I kada se spomene uvođenje sexualnog odgoja u škole zgražaju se! i smatraju da je to perverzno....pretpostavljam kako oni imaju viziju da se tu klince uči pozama, ne znam što dr...tako da trebalo bi prvo uvesti obavezan SEXUALNI PREODGOJ ZA RODITELJE!

#24:    Autor:  padobranac Postano:
trebalo bi to seksusalno obrazovanje uvest u recimo 8.razred osnovne, ili u 1. srednje..
jos uvijek nema puno trudnica u osnovnoj skoli, no ima onih koje ne zavrse srednju jer su postale mame..
Osijek031.com » Vijesti » Prvi seks s 15 godina, čak trećina ne koristi kontracepciju Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::