#22:
Re: Tisuću kuna kazne za kupanje u fontani, 3.000 za opijanje na ulici
Autor:
carlos
Postano:
26.10.2010. 21:16
Postoje komunalni redari, samo se valjda sakrivaju od ljudi... Inače meni su već dvaput lupili kaznu od 100kn za parkiranje na zelenoj površini... Jednom ispred kuće gdje je zapravo blato bilo, a ja sam jednim kotačem automobila bio u tom blatu, al kak nisam tad znao da se mogu žaliti, i da njima treba pravovaljana slika, platio sam... Drugi put u onoj maloj uličici kod Ekonomskog Fakulteta na Gajevom trgu, dok još nisu bile ove zelene ograde oko parka, stao sam opet jednim kotačem u rupu koja se stvorila, pokušavajući što više se uvući unutra, da mi netko ne zakači auto dok prolazi...
Međutim nije čak ni to meni problem, nego ti ljudi se isto tako postavljaju jako visoko... Jednom sam prolazio kroz tržnicu na gajevom, točnije kroz park, i vidio izdaleka neki manijak baca bicikl nešto po parku, priđem bliže, kad komunalni redar, izderava se na bakice "čiji je to bicikl?!?!", bicikl je bio naslonjen na drvo (i stajao na zelenoj površini) a on ga je uzeo i bacio na šljunčanu stazu i otišao...
Pa eto, da sam ga vidio da meni piše kaznu il baca bicikl, vjerovatno bi on zvao policiju, al bi mu trebale dvije ruke i jezik za to...
Ok mi je ako ljudi stanu na zelenu površinu, da se kazni, ali tako neki slučajevi bi bili smiješni da nisu tužni...
Kontam sad već uzevši u obzir i elektromodulove gluposti zajedno sa ovim, mogla bi porasti stopa ubojstava/pokušaja ubojstva gaženjem u Gradu
|