Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Početak kraja - zatvoreno kino Europa Idite na Prethodna  1, [2], 3, 4  Sljedeća  :| |:

#16:    Autor:  mayhem Postano:
bit je o kvaliteti slike i zvuka,koja je ne mjerljiva u dvorani i kod kuće (osim ako netko nema kino dvoranu u kući) , i doživljaj je drugi u kinu ... nije bit kokice,sok i sl. 20 kn nije puno za izdvojit ako je neki dobar film u kinu koji vrijedi pogledati, al cim je neki poznatiji bolji onda je 25kn ulaznica, međutim svi noviji filmovi su u 3D formatu, tako da 20-25kn je skupo za neki film gdje ne mozes dobit kompletan program... zakasnili su s prilagodbom,i kljuc u bravi je jedino riješenje,da su bili pametniji i da su modernizirali kina tehnikom,a ne namještajem, vjerujem da bi bila kud i kamo posječenija + ne vjerujem da ce se svatko vozikat 10-20 min. do kina...

#17:    Autor:  Zdrale Postano:
šteta, ja uvijek volim otići u kino pogledati neku komediju, al ove nove u katastrofa. Bilo bi fora kad bi puštali filmove s Jim Carreyem

to je dobro što je u centru grada a ne 5 km od grada u nekom trgovačkom centru...

#18:    Autor:  wild child Postano:
ja sam i za Star wars maraton, uz LOTR..Very Happy

pricala mi frendica koja je jednom prigodom isla u kanadu: tam ti, mala moja, u 2 ujutro rade kina, das za upad 10ak kuna, gledas nest stariji film, cak i crno-bijeli hit, al ljudi idu..super za spoj, malo razbijes monotoniju dana i to ti je to..
jesu sam oni pametni da to rade, ili...

#19:    Autor:  wild child Postano:
i samo da se zna: bojkotiram cinestar i slicno..!!!! zivjeli europa i uranija!!!

#20:    Autor:  fatalni_cevap Postano:
pitam se onda sta ce bit as 16235245 movieplex dvorana u avenue mallu, i sa 135346 cinestara u eurodomu i ko zna jos kolko u portanovi.
cemu to sve osijek031.com smile

#21:    Autor:  Mother Earth Postano:
Ja baš voLim kino Sad FiLm mi bude dupLo boLji Very Happy Ne idem svaki tjedan, no voLim otići kad bude neki fiLm koji me zanima.. šteta.

#22:    Autor:  maniche Postano:
godinama sam išao i neopremljeno, smrdljivo,neklimatizirano kino s lošom projekcijom.
Kada se počelo pričati o dolasku multipleksa, odlučili su se za neka ulaganja pa sad to na nešto liči, opet niti približno ugođaju gledanja filma u cinestaru npr.
da mi ih bude žao?
not.
ostaju im tematske večeri i sl.sretno "europo"!

#23:    Autor:  bili Postano:
Ne razumijem ove izgovore s 5.1 kinom kod kuće i skinutim filmovima...
Imam i 5.1 kino i adsl i ostale picaboce, no JOŠ UVIJEK, kao i prije dvadesetak godina, dva-tri puta mjesečno sjednem u kino jer jednostavno ništa ne može zamjeniti atmosferu kao pred velikim platnom. A odnedavno još i pivo toče na ulazu Smile
A sad malo ona! DLENGE DLENGE DLENGE DLEN!

#24:    Autor:  Alnea Postano:
bili je napisao/la:
Ne razumijem ove izgovore s 5.1 kinom kod kuće i skinutim filmovima...
..... jer jednostavno ništa ne može zamjeniti atmosferu kao pred velikim platnom.

slazem se...nista ne moze zamjenit kad sjedis pred veeelikim platnom s kokicama, u kinu.
nisam bila duuugo u kinu, najblize mi je u osijeku, ako se ne varam, al nadam se da cu i to "ispraviti uskoro".

#25:    Autor:  W.M. Felt Postano:
lingvist je napisao/la:
Budimo realni, tko će ići u kino, dati 20 kn za ulaznicu (16 ako je obiteljski dan ili si student) i pogledati film koji može bez problema skinuti s neta ili posuditi od nekog tko je prije skinuo.

Zanimljiv se fenomen događa u civiliziranim zemljama. Tamo, naime, raste broj prodanih kino ulaznica, ili barem ne pada.

Jasna stvar, ovdje se uopće ne radi o kvaliteti slike, kvaliteti zvuka, cijeni karata i kokica. Ovdje se radi o državi koja ne funkcionira u niti jednom smislu, pa tako ni u sferi kažnjavanja onih koji kradu po internetu.

No, malo po malo, i vlasnici filmova zainteresirat će se i za ovu malenu otužnu zemlju, i koliko god tržište njima bilo malo, zasmetat će im taj lopovluk.

Sa prvim kaznama lopovima filmova, glazbe i drugih sadržaja, kinima će zasjati svijetlija budućnost.

Isto je ukrasti nekom novčanik, mobitel ili film na internetu. U zemlji lažnog morala to još svima nije jasno, ali će se vlasnici pobrinuti da postane.

#26:   Re: Početak kraja - zatvoreno kino Europa Autor:  maniche Postano:
felt,nemoj biti tako oštar.. to o čemu ti pričaš je globalni "problem"..
i budi siguran da NIKADA neće biti riješen.

#27:    Autor:  W.M. Felt Postano:
Ne kažem da će biti riješen. Nedavno je izašla statistika o nelegalnom softwareu. Uvijek će ga biti, ali će si sa prvim kaznama ljudi početi postavljati pitanje: Hoću li zbog 20-30 kuna riskirati kaznu od nekoliko tisuća, ili desetaka tisuća kuna? To je ipak daleka budućnost, jer u Hrvatskoj ne postoje državne inspekcije. Ako nismo u stanju spriječiti nezakonitu gradnju, a to je vidljivo svima, ili masovno kršenje radničkih prava, onda sigurno ne možemo očekivati da se kazne ljudi koji obijesno downloadiraju na stotine filmova, i na tisuće glazbenih albuma. Ali kina će početi poslovati bolje kad se ošine par kazni, to je jasno. Tada naravno neće postojati kina Europa i Urania, bar ne u ovoj formi.

Kad ova dva kina propadnu, vidjet ćemo što će napraviti vlasnici. Važno je da grad ne dozvoli prenamjenu kina u tko zna kakav sadržaj. Kod nas je sve moguće, ne bi se čudio da privatni vlasnik umjesto s kinima pokuša sa narodnjačkim klubovima.

#28:    Autor:  Stella1989 Postano:
Meni je bolje ispružit se u topli krevet, pokrit se, napraviti si kokice (a može i bez kokica) i gledati film. Ne treba mi ni kućno kino, niti ne znam što da bi film bio dobar i da bih uživala...već samo da mi je ugodno.

Jadan je izgovor da moraš imati ovo-ono, ići u kino zbog kvalitete ovog-onog...ako ti je film dobar, bit će ti svakako dobar, a ne sad da moraš imati ne znam što da bi ti bio super.

Ne volim se tamo lomit na onim sjedalima u kinu sat-dva, s ostalim ljudima. Ovak mogu zaustavit film kad hoću, zezat se, komentirat, uživati u privatnosti, zaspat...i to sve free. Wink

Meni je to gušt, a oni koji baš vole ići u kino...tko voli nek izvoli. Smile

#29:   Re: Početak kraja - zatvoreno kino Europa Autor:  bolle Postano:
pošto je siguran dolazak mega kina (ovih pleksova i ) za nagodinu
ova STARA kina bi vec sad trebali pripremat teren jer s blockbusterima na repertoaru
propadaju vec sad ,
Možda da krenu s manje hollywood filmovima i potraže malo drugačiju publiku kojoj uz dobar program i zanimljiv 20 kn predstavlja najmanji problem

#30:    Autor:  Chule Postano:
Trenutno u kinima kinu igra:
Kako je Gru ukrao mjesec (Despicable Me) - ne postoji DVD rip
Svi na Woodstock (Taking Woodstock) - postoji DVD rip
Harry Brown (Harry Brown) - postoji DVD rip
Priča o igračkama 3 (Toy Story 3)- postoji DVD rip

Uz prikladno upozorenje Wink

Osijek031.com » Vijesti » Početak kraja - zatvoreno kino Europa Idite na Prethodna  1, [2], 3, 4  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 4.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::