Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » NK Osijek - NK Dinamo: Godine prolaze, sve ostaje isto... Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  Kodrann Postano:
dim je napisao/la :
mi Osiječani

Laughing

#17:    Autor:  PreacheR Postano:
Ako nismo dobivali Dinamo ni u onim sezonama kada smo imali podjednako kvalitetnu ili čak i kvalitetniju ekipu, iluzorno je očekivati da ih dobijemo sada kada je naša ekipa za klasu slabija od njihove i to po svim linijama. Ako se zaista želi dobiti objektivno jaču ekipu, onda se treba doslovno 'baciti na glavu'. Sve mi se čini da ćemo naslov ovoga članka i u budućnosti čitati još puno, puno puta.

#18:    Autor:  DARCHO Postano:
bezpredmetno je razgovarat o tim igračima..kvaliteta se ne može stvorit magijom..a nama jedino ona pomaže da budemo bolji...godine prolaze..tuga ostaje..

#19:    Autor:  audiworld Postano:
pa šta se vi čudite??? tu se živcirate zbog pizdarija.. ajd da su oni ozbiljni pa se svi živciramo jer, eto, nemamo sreće... izuzev par igrača Osijek je trul... Kapetan nam je jedva čekaon da vidi malo juga da ostvari svoj san da igra za Ajduka... mislim o čemu mi pričamo... bit će bolje,jednom:-D

#20:    Autor:  oftopik Postano:
ma nek oni protiv dinama spuste gače i nek se naguze i popiju 10 komada, al onda bar da igraju u drugim, onim manjim, utakmicama kak spada i nek tamo osvajaju bodove. bolje da se te "manje" utakmice trude dobit, nego da protiv dinama daju 200 % i još izgube, a onda sljedeći vikend ne mogu ni potrčat za loptom protiv istre, intera, lokomotive, dragovoljca, zadra i ostalih padobranaca u ovoj ligi koje bi trebali dobit pod normalno!
Osijek031.com » Vijesti » NK Osijek - NK Dinamo: Godine prolaze, sve ostaje isto... Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::