Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Spomen-obilježje na Trgu slobode neuredno i zbog krivog odabira materijala Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  W.M. Felt Postano:
davorccc je napisao/la:
BTW. Prošla baka s kolačima.

Nikad nije prošla baka s kolačima. Spomenici se lakše uklone, nego što se postave. Treba imati rješenje, financije, i volju.

#17:    Autor:  bazooka_joe Postano:
W.M. Felt je napisao/la:
davorccc je napisao/la:
BTW. Prošla baka s kolačima.

Nikad nije prošla baka s kolačima. Spomenici se lakše uklone, nego što se postave. Treba imati rješenje, financije, i volju.

i pokoji dekagram trotila, rekao bi glavash.Very Happy

#18:    Autor:  bartolomey Postano:
ja bih te spomenik vodoravno položio tako da se čitavom dužinom dječurlija može potpisivati, možda neko napise da voli neku osobu i tako ipak nesto lijepo bude i od tih spomenika

#19:    Autor:  posmatrač Postano:
trauma_os je napisao/la:
posmatrač je napisao/la:
Spomenik je odličan samo na totalnom krivom mjestu,da je npr. postavljen prelo Drave pa da baciš pogled na njega dok šetaš promenadom bilo bi to predobro,ovako prevelik na skučenom prostoru samo smeta.

E bravo.. Meni je spomenik sam po sebi oke.. samo što je stvarno tamo skučen i uopće se zapravo ne može vidjeti kako bi se možda trebao.
...pa da,zamisli, gledaš ga iz daljine ,vidio bi se i trag hrđe na tlu koju je kiša saprala sa spomenika....ono aludira na krv palih nam branitelja....mislim da bi definitivno trebalo promjeniti mu lokaciju.

#20:   Re: Spomen-obilježje na Trgu slobode neuredno i zbog krivog odabira materijala Autor:  more456 Postano:
Ovaj spomenik koliko se sjećam izabrale su braniteljske udruge.

#21:    Autor:  blackbird700 Postano:
ma treba ga polit antikorozinom Mr. Green
Osijek031.com » Vijesti » Spomen-obilježje na Trgu slobode neuredno i zbog krivog odabira materijala Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::