#20:
Autor:
tempus031
Postano:
11.10.2010. 22:48
Ako ponovo pročitaš što sam napisao, uočit ćeš da u tekstu stoji "Na slijedećim će biti potrebno birati bilo koga osim Glavaša (namjerno pišem Glavaša jer Bubalo ne postoji), a da se ne vratimo na Đapića." Dakle, da budem potpuno jasan, bilo tko bi u gradu bio poželjniji od Glavaša i pobunjeničke gerile, odnosno Đapića i kleptomanske ustaške renesanse. To uključuje i 3 navedene osobe koje već egzistiraju na osječkoj političkoj sceni, iako ni premlaćivanje supruge nije nešto preko čega se smije prijeći, samo je manje zlo od mučenja i ubijanja. No biraš između onih koji se nude, a ne između likova iz bajki.
Osobno bih bio najsretniji da Osječani i Slavonci na lokalnoj i regionalnoj razini na slijedećim izborima slijede rezultate na državnoj razini. S obzirom da se rezultati parlamentarnih izbora već naziru, to bi značilo da bi na neku od značajnijih funkcija došla čak i Biljana Borzan, ako ju netko pametan u Sdp-u već do tada ne izbaci, ali i to je daleko bolje od ovoga što danas imamo.
A danas imamo paranoične polu-luđake koji se organiziraju u susjednoj državi za okolnosti ugroze i nekakvog izvanrednog stanja, te pozivaju svoje članstvo i simpatizere na otpor "neprijatelju" - a neprijatelji su im praktično svi u Hrvatskoj, osim njih samih. O kakvim se luđacima radi govori i činjenica da njihov protudržavni skup histerije nisu prenijeli govoto nigdje u ostatku Hrvatske, što je sreća za Osijek (barem da zadržimo mrvicu dostojanstva i ostatak nekog pozitivnog imidža ako ga je imalo ostalo). Sarajevska poslanica konačan je dokaz da u Hdssb-u postoji samo Glavaš, a ostali su nebitni sluge koji žive u slavu i korist svoga vođe, mučitelja i ubojice.
|
[prije nego što ti odgovorim, moram se samo ispravit, nije 18 zastupnika iz Slavonije, nego 28]
Tako reci, bolji su mi i Borzanica i Kovačević od Bubala, Lovokovićke i Vrdoljaka! A sad koliko se dugo mogu smijat na to, to je moja stvar, a tvoj stav je takav i nek ti bude.
Čudi me kako ti kao anacionalni ljevičar, a pušiš HDZ-ovske spike da treba lokalnu vlast birat ne po želji lokalnog stanovništva, nego po potrebi usklađivanja s državnom vlašću. Upravo je u tome sva surovost političkog Zagreba koji daje pare po poželjnosti, a ne po projektima i prioritetima. Nije HDSSB prepreka da Vlada ulaže u ovaj kraj, samo neka da što više, nego je problem u HDZ-u što dijeli pare po podobnosti. Nikad nisi malo bolje poslušao što HDSSB-ovci govore i o čemu govore, jer da jesi ne bi nekog nazivao luđakom, ovako možda upravo tvoja paranoja dolazi iz luđačkog uma.
Usput, evo ti jedna ekskluziva, samo nemoj nikom reć, Bubalo dobiva i sljedeće izbore, unatoč i usprkos sličnima tebi!
|