Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Vratio se manijak na biciklu iz Perivoja kralja Tomislava Idite na Prethodna  1, [2], 3  Sljedeća  :| |:

#16:    Autor:  -nella- Postano:
makijato je napisao/la :
nego Very Happy say it girl Smile i popalit Very Happy

Ha ha... nadam se da pod popalit misliš na šibice i kerozin

#17:    Autor:  makijato Postano:
i žličica vegete Very Happy

#18:    Autor:  fred Postano:
tamna strana je napisao/la :
pored toliko novih biciklistickih staza
manijak se našao vozati po parku...

I gdje je sad policija da ga kazni?!?

#19:    Autor:  makijato Postano:
čovjek se preruši u ženu...helouuuu Very Happy

#20:    Autor:  edd_ Postano:
makijato je napisao/la:
čovjek se preruši u ženu...helouuuu Very Happy

sad ce rec jos i da kuha, pegla... mah

#21:    Autor:  dr.jubar Postano:
muvifrik je napisao/la :
MissTake je napisao/la:
Redakcija 031 je napisao/la :
a prema riječima policijskog službenika Marka Ćalete, za ekshibicionizam može se “zaraditi” prekršajnu prijavu u protuvrijednosti od 50 do 200 njemačkih maraka, odnosno 30 dana zatvora.

koliko je to u Jugoslavenskim dinarima?
Shocked Shocked Shocked

bwhahahahhhaha, današnji novinari su stvarno kreteni (čast izuzecima)

ajde se sad fino ispričat novinarki. novčane kazne za prekršaje i kaznena djela koje se dosuđuju po propisima usvojenima prije uvođenja eura su u njemačkim markama, a navedena protuvrijednost je kako gdje, u yu dinarima, hr dinarima ili kunama.

#22:   Re: Vratio se manijak na biciklu iz Perivoja kralja Tomislava Autor:  maniche Postano:
Redakcija 031 je napisao/la :

- [i]"Išao je za mnom i rekao mi niz vulgarnih riječi. Potom se biciklom udaljio u park,

pas mater, ni ovaj ne vozi po biciklističkoj.

#23:    Autor:  beelzebub Postano:
ahahaha lol xD
mi ga "sreli" prosle godine isto u tom parku, takodjer u zensko prerusen, isto baca takve rijeci uokolo, sad mi bas zao sto ga nisamo uslikale i usnimile, sad bi odma imala biznis i prodala snimku xD hahahhaha
eee kako ce tek bit kad zazimi...tesko se bicikl vozi.. a jos ne vozi po biciklistickoj auffff

#24:   Re: Vratio se manijak na biciklu iz Perivoja kralja Tomislava Autor:  MegaSmrT Postano:
Vraaaaaatija seeeee Šiiiiiiiimeeeeeeeeeee!!!! -Diiiiiiiiiiiiiiiiiiii jeeeee bjaaaaaaaaaa?!?!!

#25:    Autor:  snaša Postano:
Mene muči kak preračunati Dm u kn ?
Koji je tečaj ?
Nosim elektrošoker sa sobom Wink

#26:    Autor:  dumbaos Postano:
tamna strana je napisao/la:
pored toliko novih biciklistickih staza
manijak se našao vozati po parku...

LöL Smile dobar

#27:    Autor:  MegaSmrT Postano:
snaša je napisao/la :
Mene muči kak preračunati Dm u kn ?
Koji je tečaj ?
Nosim elektrošoker sa sobom Wink

Tečaj DEM>Kn
Hahha, ja furam viljušku xD     

#28:    Autor:  -nella- Postano:
Obraniš se vilicom i zaradiš kaznu za napad hladnim oružjem heheheheh

#29:    Autor:  trauma_os Postano:
Ako se prerušio u žensko podrazumjeva se da je nosio suknju, a ako je nosio suknju kako je onda mogao voziti bicikli ?? Pogotovo ako ima onu visoku štangu Shocked

#30:   Re: Vratio se manijak na biciklu iz Perivoja kralja Tomislava Autor:  simo031 Postano:
Manijaci iz sabora još nisu ni otišli (na žalost), pa nitko ne dramatizira. Ni oni ne „voze“ po „biciklističkoj stazi“.
A oni su dokazani "silovatelji"!
Osijek031.com » Vijesti » Vratio se manijak na biciklu iz Perivoja kralja Tomislava Idite na Prethodna  1, [2], 3  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::