Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Esseker centar: David Morales - Galerija 031 Idite na Prethodna  1, [2], 3, 4  Sljedeća  :| |:

#16:    Autor:  MissTake Postano:
mogli su barem sliku za plakat promjeniti u odnosu na prošlu godinu

#17:   Re: Esseker centar: David Morales - nagradna igra! Autor:  zeros Postano:
Osvoji ulaznicu: Esseker centar: David Morales - nagradna igra!

#18:    Autor:  chosen Postano:
dali ima jedan koncert,festival,organizacija....koja kad se najavi da će se dogoditi u Osijeku....Osiječani neseru o tome?

#19:    Autor:  inspektormaska Postano:
pa puni novčanike iako je ocvao još od 98... očito se scena srozala do dna.. tako da nema to veze sa urbanom kulturom i scenom već sa novčanikom--punim ili praznim...
vjerovatno će event uspjeti kao što je uspio i zadnji sretno...

#20:    Autor:  -nella- Postano:
avantgarde je napisao/la :
Pa kad bude moderno i urbano vjerojatno ce i komentari biti drugaciji. Wink

A što je to za tebe moderno i urbano? Nemam blok 5, al probat ću skužit tvoje objašnjenje Laughing

#21:    Autor:  Inertia Postano:
U svakom slučaju, pohvalno je što se u Osijeku opet nešto događa i u tako atraktivnom prostoru.

Iako pohodim gotovo svaki party/festival koji bude u Osijeku, ne mogu se ne pitati: pa zašto Morales?
Radi se o dj-u koji je bio aktualan prije ____ godina (na praznoj liniji sami zamislite broj).
Čovjek stvarno rijetko gdje prolazi osim u Hrvatskoj. Čak štoviše, nastupa više u Hr od nekih domaćih dj-eva lol. Totalno precjenjen.

Ako se već organizira house event, za koji u Osijeku pretpostavljam postoji interes, onda treba dovesti neko aktualno ime. A takvih ima. I nisu skupi. Vjerojatno su jeftiniji od Moralesa.
Recimo: Arno Cost, Dirty South...Ima ih još masa. Iako ne slušam takav house otišao bih na takav party.
Ovo sada me podsjeća na razdoblje kada su Umek i Kanzyani bili gotovo svaki vikend u Os.

Ne radi se ovdje o nezahvalnosti. Jednostavno EDM scena je toliko razgranata i velika s toliko zanimljivih imena, i onda od toga svega mi dobijemo Moralesa - opet. Bit će da organizator igra na sigurno. Šteta.

#22:   Re: Esseker centar: David Morales - nagradna igra! Autor:  frosty Postano:
dajte vi nama domacih ljudi,ja sam totalno zaluden s nasom DJ iness,cura napravi atmosferu,urbano je i tak to,neznam sta vam to znaci al ok.....jest da je cura neka house komercijala,al bolje i to neg slusat nest sto se vrti svake godine.....i istina je,morales treba dobit hrvatsko drzavljanstvo koliko se fura ovdje....moralesa u reprezentaciju,a ne sammira Very Happy

#23:    Autor:  josephine01 Postano:
chosen je napisao/la :
dali ima jedan koncert,festival,organizacija....koja kad se najavi da će se dogoditi u Osijeku....Osiječani neseru o tome?

Slažem se, Osiječani su šljam svjetskog stanovništva i ništa se ne može učiniti da oni više neseru po svakom događaju koji se organizira u gradu.

Ali garantiram ti da su Osječani jako dragi i otvoreni ljudi za sve. Čak i za folk paradu imaju razumijevanja. Very Happy

#24:    Autor:  Vic.Mackey Postano:
nadam se da nece biti loš kao prošle godine

#25:    Autor:  makijato Postano:
ovaj.....moze li mi netko objasniti kako oni misle tamo napraviti 2 floora?

#26:   Re: Esseker centar: David Morales - nagradna igra! Autor:  avantgarde Postano:

Sve i jedan artist povezan sa Love family parkom i ovim videom.

Wink

I jos miljon svega! Wink Kad vec pitas, jel.

#27:    Autor:  makijato Postano:
ma ok..al u essekeru??wtf?

#28:    Autor:  avantgarde Postano:
Ma post nije namijenjen direktno tebi. Vezan je uz pokoji post iznad. A na tvoje pitanje se i ja ceskam po glavi. Smile

#29:    Autor:  makijato Postano:
mislim ono...esseker nije bas naj mjesto za 2 floora..

#30:    Autor:  semir Postano:
avantgarde je napisao/la:
Pogodak? osijek031.com smile

Mi na tulume idemo negdje van ove vukojebine. Wink
Btw to nisu nezadovoljnici, nego ljudi sa trunkom soli u glavi. Zivio!

Osim toga, meni potpuno svejedno tko ce i gdje ici, koga dovoditi... Malkice mi smijesno, ali nista vise. Smile

u moje vrijeme izlazaka rat je palio i žario a kad smo dolazili s položaja iako svaki 10 kafić je radio provodili smo se ko nikad ako smatraš osijek vukojebinom bolje razmisli o društvu s kojim izlaziš jer ako je društvo dobro čak i na livadi češ se izvrsno provesti stoga.........!!!!!!!!!?????????
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Esseker centar: David Morales - Galerija 031 Idite na Prethodna  1, [2], 3, 4  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 4.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::