Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki
Osijek031.com
»
Vijesti
»
Korzo “preselio” pred osječku konkatedralu
Idite na
Prethodna
1
,
[2]
:| |:
#16:
Autor:
dino_bno
Postano:
20.08.2010. 22:09
ljilja
je napisao/la:
dino_bno
je napisao/la :
@ljiljo ne znam kak bi ti odgovorio neg da kazem vremena se mjenjaju. nije da ih branim al to su pojedinci koji su crna mrlja ostatku generacije, takvi su uvijek bili i nazalost bit ce.
a za radicevu me jako zanima koji su to stanari sto se zale, gdje oni zive? na fakultetu? u caffe baru in? college? sandwich baru? smijurija
jest, vremena se mijenjaju, bilo je kretena i tada, naravno. na većini je murija tada trenirala strogoću, pa su ostali imali mira. naravno, sada se ne smije čak ni prigovoriti, jer djeca odmah zovu plavi telefon ili se tuže da su ugroženi .
ma žive ljudi u okolnim zgradama i ulicama kuda klinci i klinceze odlaze bljuvati i zapišavati i urlati. pa ne rade to na terasama "inna" , "collegea".fakat mi ih je pun kufer.mladi alkosi i drogeraši. kakva država takva mladež zlatna.
eto vidis sta ti pojedinci rade...znaci njih 10ak napravi sranje za njih 300 i onda svi imaju sliku o njima kao ti zbog njih.
a sto se tice policije, nemam dobro misljenje o njima jer su svi neki uzviseni, umisljeni dosta i cesto su bezobrazni.
#17:
Autor:
Kodrann
Postano:
20.08.2010. 22:10
men' to savršeno. razvrat unutra, razvrat i vani. ajd konačno nešto sa stilom
#18:
Autor:
simo031
Postano:
20.08.2010. 23:55
Kodrann
je napisao/la:
men' to savršeno. razvrat unutra, razvrat i vani. ajd konačno nešto sa stilom
"Tko sije mržnju žanje bjedu"
#19:
Autor:
trauma_os
Postano:
21.08.2010. 6:31
Opet rasprave o " današnjoj djeci " , već tisuću puta isprane teme, uvijek završavaju ovako sa debatama koje nemaju smisla...
#20:
Autor:
janegallagher
Postano:
21.08.2010. 11:52
da, 'mladi'... prije klinci.
#21:
Autor:
maniche
Postano:
21.08.2010. 15:00
dino_bno
je napisao/la :
a za radicevu me jako zanima koji su to stanari sto se zale, gdje oni zive? na fakultetu? u caffe baru in? college? sandwich baru? smijurija
si ti dečko od vlasnika radića?
tamo ima stanara, prošeći se malo oko te birtije.
#22:
Autor:
Boost
Postano:
21.08.2010. 15:10
dino_bno
je napisao/la:
Boost
je napisao/la :
dino_bno
je napisao/la:
Boost
je napisao/la :
Bojim se da ne...da postoji već bi odavno bilo primjenjeno...a situacija je sve gora...
a sta oni rade tako strasno?
trauma_os
je napisao/la:
dino_bno
je napisao/la:
Boost
je napisao/la :
Ma nije uopće problem lokacija već njihovo ponašanje
Postoji rjesenje i za to
Batina
+ murja
Živim u centru grada i svaki četvrtak i subotu slušam mulce pijane kako se dernjaju ulicom u neko doba noći, svako malo se čuje udarac..što po nečijim vratima, što po nekom autu, lome se mladice drveća, kidaju kante, klupe..uostalom...bilo je već nekoliko tema o tome što oni rade, mislim da ne moram dalje nabrajati...
zivis u radicevoj?
gundulićevoj
#23:
Autor:
d_grassa
Postano:
21.08.2010. 19:21
Da mladih...od 12god.
#24:
Autor:
sale car
Postano:
22.08.2010. 22:35
a jebote već ste stvarno dosadni s tim sranjima... i meni isto idu na kurac i mišljenje je da ih sve treba prebit i poslat u čošak da čuče golih kolje na kukuruzu...
jbt ovdje je svaka druga tema postala ista... derišta ovo, derišta ono... a dam se kladit da su trećina ovog foruma upravo ta derišta, druga trećina su roditelji tih derišta...
Osijek031.com
»
Vijesti
»
Korzo “preselio” pred osječku konkatedralu
Idite na
Prethodna
1
,
[2]
:| |:
Generated using