Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » NK Osijek ostao bez glave, Branko Karačić novi trener! Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  Osječanin Postano:
bavaria je napisao/la :
snaga grada ...

a hsp im ruši klub ... pa hsp ne može sam sebe srušiti ...

osijek031.com smile osijek031.com smile

#17:    Autor:  russell Postano:
OPORBENI je napisao/la :
kad ulica počne vladati klubom, to je kraj.Hrpa ljudi
koji izgleda u životu nemaju što raditi mjenjaju trenere a neulažu ni kune u njegovu plaću,super

da ulica u nekim drugim stvarima pokaže ovakve tendencije bilo bi nam svima zajedno puno bolje

#18:    Autor:  Angelium Postano:
OPORBENI je napisao/la :
kad ulica počne vladati klubom, to je kraj.Hrpa ljudi
koji izgleda u životu nemaju što raditi mjenjaju trenere a neulažu ni kune u njegovu plaću,super

Ne bih se složio... - 2,5 milijuna javnog novca iz gradskog proračuna dolazi upravo od te ulice koja svojim porezom plaća...

#19:   Re: NK Osijek ostao bez glave, Branko Karačić novi trener! Autor:  lufus Postano:
Redakcija 031 je napisao/la :
Raspisan je javni natječaj za sve pozicije u klubu, i svi zainteresirani ljudi s planom i programom, a što je jednako, ako ne i važnije, s novcima, mogu preuzeti upravljanje osječkim prvoligašem.

Gdje je natječaj? Danas se u Glasu spominje i Bučević?! Pa tko je odredio te ljude? Jel to opet neka telefonska sjednica? Shocked

Redakcija 031 je napisao/la :

- Nastavio je Mile Dumančić koji se zahvalio svima u klubu na podršci, kao i novinarima koji su uglavnom objektivno pratili događanja u i oko kluba. „Kada sam došao u klub prije gotovo šest godina, dočekali su me nezadovoljstvo i velika dugovanja. Cijelom kolektivu je dugovano šest plaća, a u ovim trenucima Osijek posluje bez ijedne kune duga prema ikome. Cijeli svoj životni vijek sam u Osijeku, imao sam u zadnje vrijeme i zdravstvenih problema, a transparent na utakmici protiv Hajduka „Mile, vrijeme je!“, prelomio je u meni sve nedoumice i odlučio sam se na odlazak. Stvarno je vrijeme.“, zaključuje.

Zanimljivo da gospodin Dumančić ne spominje koliku je otpremninu dobio...
Osijek031.com » Vijesti » NK Osijek ostao bez glave, Branko Karačić novi trener! Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::