Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Što Osječanke misle o produljenju radnoga vijeka? Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  simo031 Postano:
trauma_os je napisao/la:
simo031 je napisao/la:
Što će ti mirovina sa 70 godina kad više nisi ni za što? Kad mlad čovjek/žena završi školovanje, onda mu/joj treba dati 15 godina mirovine (podrazumijeva se dobro plaćene). Poslije te avansno korištene mirovine počinješ šljakati i radiš dok ne rikneš.
Very Happy Very Happy Very Happy

osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

Eo ti kikači za ovo Smile

Hvala,hvala !

#17:    Autor:  PEGY Postano:
" pitat´ će starost gdje je bila mladost?!"

Ove se poslovice dobro sjećam,no, prije 20-30 godina ona je značila da si treba pronaći dobar posao i zaraditi za mirovinu. Danas, to naravno više ne znaći baš to, već nešto u smislu "snađi se druže!"
Pa tako ja razmišljam o tome da se nekako bacim u politiku i dokopam barem pola saborskog mandata da mogu sa (mislim) 48 god. u povlaštenu yebenu droljersku mirovinu!
Oni koji žele (ili su prisiljeni) nek rade do 77.ako požive.

#18:    Autor:  ..carpea.. Postano:
Dok ja budem išla u mirovinu taj će se zakon mijenjati nebrojeno puno puta,ako uopće i bude mirovine,možda me direktno s posla proslijede na groblje. Morala bi razmisliti dobro da li da si sad sa 25 godina osiguram stambeno pitanje ili grobno mjesto koje ću otplaćivati osijek031.com smile

#19:    Autor:  trauma_os Postano:
..carpea.. je napisao/la:
ili grobno mjesto koje ću otplaćivati osijek031.com smile

Ja počela u 21. Smile
Osijek031.com » Vijesti » Što Osječanke misle o produljenju radnoga vijeka? Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::