Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » HALO PIVO! Vikend tulum uz Osječko pivo! Još samo ovaj vikend! Idite na Prethodna  1, [2], 3, 4  Sljedeća  :| |:

#16:    Autor:  mali od čače Postano:
JOš kad bi i neka pekara ima dostavu, kad se satrem od piva,da maznem jedan masni sa sirom,vrući..diš bolje, jeo, pio i iz kuće se ne mako Very Happy

#17:    Autor:  SmokeY Postano:
Jel dostavljaju i na klupu?

Inace se pivo servira hladno tako da ocekujem da bude bar 4-5° Wink

#18:    Autor:  trauma_os Postano:
SmokeY je napisao/la:
Jel dostavljaju i na klupu?

Ne vidim zašto bi to bio problem...

#19:    Autor:  cohors Postano:
sam kažeš adresu prve kuće kraj klupe Wink Very Happy

samo imajte na umu da karton ima 24 limenke, ne mož manje od tog naručiti.

#20:    Autor:  stepski_ker Postano:
*, smanjili su alkohol na 4.5%
ko neko gey pivo, i sada to pokušavaju zablindirati bespla dostavom. Osjecko nije sto je nekad bilo, jebeš novi dizajn kad piješ pohljemenu vodu.

#21:    Autor:  trauma_os Postano:
stepski_ker je napisao/la:
Ma serem se ja njima u usta, smanjili su alkohol na 4.5%
ko neko gey pivo, i sada to pokušavaju zablindirati bespla dostavom. Osjecko nije sto je nekad bilo, jebeš novi dizajn kad piješ pohljemenu vodu.

A i ti si kao neki alkos koji osijeti razliku između 4,5 % i 5.0 % De molim te...

#22:    Autor:  cane Postano:
stepski_ker je napisao/la:
*, smanjili su alkohol na 4.5%

Pa da nisu smanjili morali bi ga poskupiti. Jerbo po nekom novom zakonu ako ima više od 5% alkohola plaća se poseban porez.

#23:    Autor:  cohors Postano:
pa i poskupili su ga. limenka je sad oko 8kn...

#24:    Autor:  MissTake Postano:
cohors je napisao/la :
sam kažeš adresu prve kuće kraj klupe Wink Very Happy

samo imajte na umu da karton ima 24 limenke, ne mož manje od tog naručiti.

ne vidim u čemu je problem osijek031.com smile

#25:    Autor:  Štiro Postano:
trauma_os je napisao/la:
nake_rado je napisao/la:
pa vjerojatno se dvoguzi mora naručiti njmanje six pack.

Tak sam i mislila, al provjerit ću ja to ove subote pa svima javim Smile

Sve što ti je PET ili nepovratno ti ide po 6 u paketu, povratne po gajbu, limenke po 24. Dostavljaju ti 2 spaljena lika.
Nemoraš provjeravat, al slobodno naruči jer ja dostavljam ovaj petak, možda i subotu.

#26:    Autor:  nake_rado Postano:
Jel postoji ikakva opcija da će to moć stizat hladno, makar se i naplaćivalo to još dodatnih par kuna. Pa šta vam je uzet par hladnjaka i recimo da se dostavlja hladno mora se platit još cenera i to je to.

#27:    Autor:  dr. zoidberg Postano:
i jel netko isprobo to ?jel ima kakve koristi od toga..

#28:    Autor:  Leteci mungos Postano:
Jel' se mogu kombinirati limenke? Tipa 12 svijetlo + 12 tamno?

#29:    Autor:  Štiro Postano:
Leteci mungos je napisao/la:
Jel' se mogu kombinirati limenke? Tipa 12 svijetlo + 12 tamno?

Ne, al mož naručit recimo paket svijetlog, i 5-6 limenki tamnog... Ugl mora ti biti jedan cijeli paket nečega, a dalje mož na komad...

#30:    Autor:  Štiro Postano:
nake_rado je napisao/la:
Jel postoji ikakva opcija da će to moć stizat hladno, makar se i naplaćivalo to još dodatnih par kuna. Pa šta vam je uzet par hladnjaka i recimo da se dostavlja hladno mora se platit još cenera i to je to.

Hladno je. Može se jedino ugrijat na putu od pivovare(gdje je bilo u hladnjaku) do tebe...
Osijek031.com » Vijesti » HALO PIVO! Vikend tulum uz Osječko pivo! Još samo ovaj vikend! Idite na Prethodna  1, [2], 3, 4  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 4.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::