Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Skinuli se goli i šetali gradom! Idite na Prethodna  1, [2], 3  Sljedeća  :| |:

#16:    Autor:  Osječanka1990 Postano:
i da se nadovežem,objave to u rubrici crna kronika.
Pa nije nitko umro niti je ubijen.Svašta. -.-
Ne zna se tko pije a tko plaća. xD

#17:   Re: Skinuli se goli i šetali gradom! Autor:  Ingo Postano:
Osječanin je napisao/la :
Šta, jesu se jebali? osijek031.com smile osijek031.com smile

ma samo da ne sjede na ladnom betonu

#18:    Autor:  pavijan Postano:
Osječanka1990 je napisao/la:
Hahahahahahahaaha komaaaaaa xDDDDDD

Btw,evo članak.

http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2010/06/18/0624006.html?pos=n0

bio je cuga s 0,47 promila... Very Happy

#19:    Autor:  Ingo Postano:
kurac, picka, govno, sisa

eto, samo da malo desenzibiliziram moralne osjecaje naseg puritanskog grada.

#20:   Re: Skinuli se goli i šetali gradom! Autor:  [email protected] Postano:
Izgleda da u ovom gradu nema nikakvi drugi problema ,osim ovih banalnih
kojima se bavi policija i psihijatri.Pune se novinske naslovnice sa čistim glupostima.
Ozbiljne probleme niko ne riješava, zapošljavanje mladi i oni koji žele živjeti od svog
rada.Gluposti imamo za izvoz,a sve ostalo uvozimo. Crying or Very sad

#21:    Autor:  morgan Postano:
mene čudi da se ljudi još zgražavaju na ljudsku golotinju...kao,nikad to nisu vidjeli,kao ne gledaju to na netu,nisu gledali Severinin filmić....ma de...

#22:    Autor:  Stella1989 Postano:
Bojo je napisao/la :

Daaa!!! osijek031.com smile To je to! osijek031.com smile Tad smo i mi prolazili autima kraj njega, hahaha...to su te crveno-bijele čarape...dobro sam zapamtila...Hahaha... osijek031.com smile E, di si našao sliku? Jesi ti slikao ili? osijek031.com smile

#23:    Autor:  vule Postano:
haha to je taj dotični koji je trčao kroz tvrđu za 90kn, ronio u šahtu ustajale vode za dvije pive...hodao gradom u vojničkim čizmama...njemu izgleda baš trebaju novci kad se toliko kladi.hhh

a iz slike vidim da je kod Sjenjaka haha

#24:    Autor:  exHOP3on Postano:
to nije taj što je trčao kroz tvrđu.

#25:    Autor:  Vic.Mackey Postano:
bas je materijal za hodanje gradom gol..............mile kitić mu se usukao, nestao u dlakama

#26:    Autor:  Anastazija Postano:
Redakcija 031 je napisao/la:
- “U svakom slučaju riječ je o tzv. upadnom ponašanju i najvjerojatnije o osobi s duševnom boli. S obzirom na to da je imao vojničke čizme, očigledno je da je htio upozoriti građane na činjenicu da je bio vojnik, a da je sad potpuno napušten, odnosno da je ostao tek gologa tijela. Kako nije riječ o uobičajenoj situaciji, svakako je policija s njim trebala obaviti obavijesni razgovor jer je očigledno da je to osoba s psihosomatskim poremećajima”, analizirao je dr. Mandić.

OK, čovjek možda jest stručnjak, ali objašnjenje mu je na razini djece iz osnovne škole. Daj, baš je htio poručiti nešto tim vojničkim čizmama. Imam ih i ja pa nisam nikad bila u vojsci!
Zašto treba tražiti neke duboke razloge za ovo? Možda čovjek jednostavno voli biti gol.

#27:    Autor:  Stella1989 Postano:
Anastazija je napisao/la:
OK, čovjek možda jest stručnjak, ali objašnjenje mu je na razini djece iz osnovne škole. Daj, baš je htio poručiti nešto tim vojničkim čizmama. Imam ih i ja pa nisam nikad bila u vojsci!
Zašto treba tražiti neke duboke razloge za ovo? Možda čovjek jednostavno voli biti gol.

Ili je jednostavno bila fora i eto, dečki se okladili i gotovo. Kao da se u svakoj ludosti mora kriti psihička bolest, mislim stvarno... Rolling Eyes

#28:    Autor:  d_grassa Postano:
Pa bilo mu vruće...šta sad xD

#29:    Autor:  d_grassa Postano:
Dr.Mandić daje objašnjenja kao da se sprda.Hahahahah.

#30:    Autor:  trauma_os Postano:
Vic.Mackey je napisao/la:
bas je materijal za hodanje gradom gol..............mile kitić mu se usukao, nestao u dlakama

Nismo mi te sreće da nam neki mudan prošeta gradom xD
Osijek031.com » Vijesti » Skinuli se goli i šetali gradom! Idite na Prethodna  1, [2], 3  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::