Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Unikom počeo naplaćivati kazne za “višak” smeća [Vijesti Osječke] Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:   Re: Unikom počeo naplaćivati kazne za “višak” smeća [Vijesti Osječke] Autor:  dumbaos Postano:
igich je napisao/la :
evo moje situacije:
živim u štrosmajerovoj ulici (u centru grada) gdje su do 1.5. smeće odvozili ponedjeljkom i četvrtkom. sad po novom će odvoziti samo ponedjeljkom.
u ponedjeljak naveče sam lijepo izneo svoju kantu koja je bila puna mog smeća.
smeće odvoze kasno naveče oko 22-23 sata ak se ne varam.
sutradan ujutro kada sam otišao po kantu bila je puna TUĐEG smeća. znam točno šta sam ja nabacao i toga nije bilo. dakle nakon što su smetlari ispraznili moje smeće neko je doneo i napunio ju svojim smećem.
dakle ja sad imam punu kantu tuđeg smeća i moram čekat tjedan dana da ju opet isprazne.
no još jedna bitnija stvar. uz to što su mi napunili kantu netko je ostavio 3 crne vreće pored moje kante.
dakle sad još mogu platiti i kaznu zbog tih vreća!

nazvao sam neki broj unikoma koji imam na njihovim brošurama koje su dijelili i rekli su mi da oni tu ništa ne mogu.

eto.

awwww a micooooo! Smile Smile

haha dobra pričica

#17:    Autor:  Sharon Postano:
igich je napisao/la:
uz to što su mi napunili kantu netko je ostavio 3 crne vreće pored moje kante.
dakle sad još mogu platiti i kaznu zbog tih vreća!

...eto, sad ti dokaži da to nije tvoje!
Cheers, TravaGrada!

#18:    Autor:  kolacic Postano:
meni još nije jasno što je s nama koji živimo u zgradama?! U naselju ima barem 10-ak onih velikih kontenjera.. jel se onda i dalje u njega baca, u normalnim vrećicama...(ne moraju biti njihove?) ?

#19:    Autor:  Vic.Mackey Postano:
jednostavno..........stavis vrecu u prtljaznik, odvezes se do Ruzine ulice, zaustavis se preg kapijom unikoma i zavitlas vrecu preko ograde pa nek se fakaju.................smradovi s idejama

#20:    Autor:  Stella1989 Postano:
Vic.Mackey je napisao/la:
jednostavno..........stavis vrecu u prtljaznik, odvezes se do Ruzine ulice, zaustavis se preg kapijom unikoma i zavitlas vrecu preko ograde pa nek se fakaju.................smradovi s idejama

osijek031.com smile E to je najpmetnije! Samo prije toga skinuti tablice i ne izvozit auto iz garaže jedno 5 dana ili se ne voziti Ružinom neko vrijeme. Laughing

Ili parkirati u blizini Unikoma i onako lagano šetati s vrećom u ruci i taman ispred ograde "slučajno" ti vrećica ispadne. Wink

#21:    Autor:  baranjac 031 Postano:
onda bolje da smece palimo i tijeramo komarce i da bacamo u dravu kao i sva govna

#22:    Autor:  Kloppo Postano:
Danas sam baš prošao tamo Vukovarskom, Donji grad, a preko puta Bendeka hrpa raznog smeća sve razbacano, oko tog smeća nekoliko mačaka i pasa. Smrdi da jedva možeš tuda proći. Sramota. Za par mjeseci grad će biti pun smeća.

#23:    Autor:  snaša Postano:
A tko će njima naplatiti kaznu za neodoženje smeća ?
Jer to su upravo napravili..žalila se telefonom i dobila odgovor "mi tu ništa ne možemo".
Osijek031.com » Vijesti » Unikom počeo naplaćivati kazne za “višak” smeća [Vijesti Osječke] Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::