Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Vuk u zoološkom vrtu ugrizao 8-godišnjakinju Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  Frx Postano:
bacit ih sve vukovima i mamu i brata i malu i rukovodstvo zooa i političare i bin ladena ma sve

#17:    Autor:  korisnik_01 Postano:
A da s malom nije bila baka, a mala imala crvenu kapu...?

#18:    Autor:  Nexe Postano:
samo velika roditeljska NE BRIGA !!!!

#19:    Autor:  exosječanka Postano:
mama je definitivno kriva,ali tuži li ZOO dobiti će presudu 100 % !!!! Vukovi nisu adekvatno zaštićeni,odnosno posjetitelji!!!

#20:    Autor:  Anastazija Postano:
Ma daj molim te, sad još i da tuži zoološki? Zbog svoje nebrige? Najlakše je tako.
Vukovi su ograđeni, a pravila ponašanja u zoološkom su jasno istaknuta.

#21:    Autor:  jedna crnka Postano:
igralo se dijete Knjige o džungli... Very Happy

#22:    Autor:  junfer&ca Postano:
Ja sam izgubila junfer kod ZOOloškog i šta sad, ko je kriv? Zoološki ili moj majstor sa burgijom?
Ne mogu doći u Ružinu i reći: Čujte, vuk mi skinuo junfer, ljudi bi mi se smijali. Ko će u to povjerovat?

#23:    Autor:  Caleb Postano:
Prva majka, drugo zoo jer do ove postojece ograde trebala bi biti jos jedna ograda slicno ko sto imaju lavovi..

#24:    Autor:  Inertia Postano:
Sigurno je pričala protiv HSP-a pa ju je zato ugrizao.

#25:    Autor:  MissTake Postano:
audiworld je napisao/la :
jadan vuk..mislio je da ide ručak...

fastfood

#26:    Autor:  Ante Drijen Postano:
Ako je došlo do ugriza dok se djete nalazilo na dozvoljenom prostoru za posjetitelje, odgovornost svakako snosi i Zoo vrt. Kod nastambe za vukove u osječkom zoološkom ne postoji dodatna ograda, ili neka druga barijera koja dodatno razdvaja životinje od posjetitelja. Ona postoji kod nekih nastambi, ali kod ove ne. Trenutna sigurnosna ograda nažalost omogućava direktan kontakt životinja i njihovih promatrača što nije dobro ni za jedne ni za druge. Možda takva zaštita i zadovoljava neke zakonske minimume, ali očito ne funkcionira kako bi trebala. Ne može se nažalost uvijek računati na ljudsku opreznost, a kamoli na predviđanje životinjskog ponašanja što je ovdje pokušao dotični veterinar.

#27:    Autor:  Madcaptin Postano:
Vukovi nisu vakcinirani protiv bjesnoće od 2006. godine.
Osijek031.com » Vijesti » Vuk u zoološkom vrtu ugrizao 8-godišnjakinju Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::