Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Turisti i vjernici ne mogu u crkve zbog vandala i lopova?! Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  divkovi1 Postano:
trauma_os je napisao/la:
Mikro je napisao/la:
Zato služe kamere i mislim da crkva ima za tu investiciju!!!

Usput mogu snimati svećenike pedofile

Pa mogu i sherati medjusobno Wink

#17:    Autor:  zen031 Postano:
Kakve gluposti pišete. Radi se o krađi i vandalizmu, a to ne bi niti jedna normalna osoba trebala podržavati, bila ona religiozna ili ne.

#18:    Autor:  chosen Postano:
zen031 je napisao/la:
Kakve gluposti pišete. Radi se o krađi i vandalizmu, a to ne bi niti jedna normalna osoba trebala podržavati, bila ona religiozna ili ne.

Ma da ?

http://hr.wikipedia.org/wiki/Kri%C5%BEarski_ratovi

koliko vidim i ovdje je bilo vandalizma i krađe....zašto onda to podržavaš?

#19:    Autor:  zen031 Postano:
Ne podržavam, dežurni.

Usput, ja nisam kršćanin. Helou.

#20:    Autor:  chosen Postano:
ma ništa napadno...samo mi se gadi sve što ima veze sa crkvom i povraća...jbg Smile

p.s.

ako će mi netko prigovarati na ovom postu:

VJERA I CRKVA NISU ISTA STVR!

#21:    Autor:  123456 Postano:
u zemlji gdje je 90% katolika, vjerujem da mogu naći 2-3 dobrovoljca da na smjene dežuraju u crkvi, pa da svi drugi koji to žele, uz njihovo pažljivo oko mogu ulaziti i razgledati do mile volje....

#22:    Autor:  bazooka_joe Postano:
123456 je napisao/la:
u zemlji gdje je 90% katolika, vjerujem da mogu naći 2-3 dobrovoljca da na smjene dežuraju u crkvi, pa da svi drugi koji to žele, uz njihovo pažljivo oko mogu ulaziti i razgledati do mile volje....

True, a može se i lijepo napraviti raspored obilazaka crke. To može biti i sat-dva poslije mise organizirano.
No tu bi se, mislim, ponajprije TZ trebao dogovoriti sa župama kada i kako.

#23:    Autor:  maniche Postano:
Napokon se netko sjetio krast onima koji najviše imaju.
Osijek031.com » Vijesti » Turisti i vjernici ne mogu u crkve zbog vandala i lopova?! Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::