Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Djeca u školama u jaknama, a u vrtićima pokrivena dekama Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  vlale Postano:
Anastazija je napisao/la:
Navodim onako kako moja baka ima u zgradi. Otprilike.

onda i nisi dugo bila kod bake...ima već nekoliko godina da nema više plaćanja akontacije cijele godine, nego tijekom sezone grijanja plaćaš koliko su grijali, a ostatak godine se plaća to što ti postoji grijanje u zgradi...i vjeruj mi da nam nije ništa jeftinije, a samo smo ograničeni time što si ne možemo sami pustiti grijanje, nego to odlučuju u toplani, dakle smrzavamo se

#17:    Autor:  Anastazija Postano:
Zamisli, bila sam kod bake nedavno, a gle čuda, nisam joj kopala po računima. OK, priznajem, nisam dugo gledala račune njene pa ne znam točno.
Nego, stvar je takva da toplana isključuje pogon nakon što nekoliko dana za redom jutarnja tremperatura prijeđe, ne znam, 10 stupnjeva ili nešto sl. Problem je očito što oni koje grije toplana ne mogu shvatiti da pokretanje pogona ne traje pola minute kao kad pališ kombi-bojler. Jesu li ili nisu krenuli u remont, ne znam, ali ako jesu, tada zaista treba shvatiti razloge zašto se ne može ponovno uključivati grijanje.
Osijek031.com » Vijesti » Djeca u školama u jaknama, a u vrtićima pokrivena dekama Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::