#28:
Autor:
Gemi
Postano:
19.02.2006. 19:24
@Kontra, preporučujem da se ulogiraš i civilizirano raspravljaš. Nitko ti ne brani imati kritički stav i raspravljati u skladu sa svojim nickom, ali pljuvanje radi pljuvanja neće proći.
Svi smo tu na ovaj ili onaj način, da bi ovaj Grad imao ono najviše vrijedno, a to je informacija, pohvala ili kritički osvrt. Ako imaš kakve argumente, slobodno ih reci i potkrijepi primjereno svoje tvrdnje, jer rekla-kazala je na klimavim nogama.
Nadasve lijepo molim da kao i svi mi poštuješ pravilo: "Don't be evil!"
Što se tiče radio postaja u Osijeku (i svega ostalog), u svakom žitu ima kukolja...Iskreno mislim (da sam ja nekakav moćnik), pokupila bi sa svakog radija po dva čovjeka (simbolično govorim) jer od hrpe ljudi koja obično tamo radi uvijek ima boljih i lošijih pa napravila neki full dobar radio.
S obzirom da je to nemoguće, stvari će ostati kako jest, vrsni će nakon par godina pobjeći van iz Osijeka, dobri će se utapati u prosjek, prosječni će neodgovorno fušariti i radio ...svira...
Na kraju, tako je to u cijeloj državi, u svim firmama i što onda očekivati - dok se svi skupa ne trgnemo i napravimo je - promjene neće biti.
|