#17:
Autor:
av8or
Postano:
30.06.2009. 10:20
Pa kako nema? Zar si sljep? Ako svaki dan prolazis Vukovarskom, sigurno ti je u oko zapela velika reklama kompanije Dubrovnik Airline... Zasto se ne stupi u pregovore sa njima onda?
Isto tako, ako me sjecanje ne vara, prije par godina, letjela je jedna privatna kompanija iz Osijeka za Bolognu ili neki drugi grad u sj. Italiji, i za Zagreb... Medjutim kao sto vidis i to je zavrsilo tako kako je.
Nemoj ti mene krivo shvatiti, ne branim ja CA, nego vec mi je dosta "kukanja" i stalnog upiranja prsta u Zagreb.... Kao da je Zagreb za sve kriv!!!!
Direktorica zracne luke, vec vise od 5 godina proziva CA, umjesto da sjednu za stol, zajedno za gradom i zupanijom, te se dogovore o subvencijama za NAŠU kompaniju, ali ne.... Oni stalno plakaju u javnosti, te stvaraju krivu sliku prema krajnjim korisnicima, a subvencioniraju neke Švabe ili Irce, koji su (germanwings) prvom zgodom prestali letjeti za OS. A vidjet ces u 9 mjesecu hoce li Ryanair letjeti iz Osijeka... bas cemo vidjeti!!!!!
Subvencije grada, zupanije pa i turisticke zajednice su prijeko potrebne, jer putnika nema puno, a vec je napravljena nepopravljiva steta, jer se u javnosti stalno plasiraju zalopojke, pa i ti koji bi i letjeli uopce niti ne znaju kakve su mogucnosti letenja iz Osijeka.... Treba poraditi na potencijalnim putnicima, pokusati promjeniti navike osječkih putnika, te izvrsiti istrazivanje trzista... Medjutim to je posao, te kako mi se cini dokle god nam je ovakvih pročelnika, tajnika, pa i direktora, nikada mi ne budemo vidjeli redovite linije iz Osijeka!
|