#16:
Autor:
Papa Strunf
Postano:
09.06.2009. 15:46
Naravno...ne bi ni ja imao da sam vjerovnik kada mi je Djapone rekao..."sine, tutni utuzenje fakture od xy milijuna u ladicu dok ja ne dobijem izbore...kad ja pobjedim...srpit ces se jos malo za placanje, a dotle ti ja nastelim jos par milijuna posla kao naknadu za cekanje...ako ja izgubim, odma vadi to iz ladice i sjedaj na racun."
Tako se to radi u predizbornoj godini.
Po meni su Bubalo i ekipa previse korektni...pazi, ukoliko je neka gradska lova potrosena, ne znam - za komarce, kopiku...a ona nije bila predvidjena, kao stavka, da se financira iz gradskog dijela proracuna to je protuzakonito...hush-hush informacije jos govore da je po starom modelu gradjenja trgova u Os na trg u donjem gradu potroseno duplo vise od predvidjenog (14mil.) i to na trg bez ijednog yebenog hidranta tako da vatrogasci moraju Domu gasiti sa hidranta kod Saponije, da je na EPSO (europsko prv. u streljastvu) potroseno duplo vise od predvidjenog (15mil.), etc. etc.
Da se mene pita protiv svih odgovornih za projekte bi se podnijele kaznene prijave jer su potrosili novac koji proracunom nije bio predvidjen - odnosno kojeg nema.
Ali sve je to "budimo realni" - Djapone.
Skidam mu kapu jedino sto se vjerojatno zastitio ko licki medvjed pa ce u zatvor, ako do toga dodje, opet razni idioti po gradskim poduzecima poput onog iz GPP-a.
Ekipi na celu grada zaista zelim da uspiju izvuci grad iz ovih silnih govana u kojima ih je djapic ostavio do grla...iako sumnjam da je to moguce bez nekakvih drasticnih rezova ili potpune blokade racuna grada. Anyways ne bih im bio u kozi.
|