ja od redovne publike iz uniteda ne znam jesam ikada ikog vidio u teatru (doduše nisam ni ja bio baš puno puta tamo jerbo me takva glazba ne zanima)..
|
Ne slažem se s ovim da je ljudima teško dat 10-20-30 kn za koncert. Pogledaj kako budu posjećeni koncerti u Teatru (i poznatih i nepoznatih bendova). A program Uniteda se bazirao većinom na preteškim-pregrubim zvukovima, (pratio sam program-slušao bendove na netu, tako da ne sudim bez uvida) na koje možeš dovuć hrpu rulje (pogotovo ako se plaća), nego samo okorjele fanove headbanganja.
Tako da i dalje ne vjerujem da ćete moći napuniti klub (pod uvjetom da izbor glazbe ostane isti), makar bio besplatan ulaz, upravo zbog toga što nema toliko ljudi koji vole vrstu glazbe kakvu ste vi PRETEŽNO promovirali. Da se razumijemo, volio bih da sam u krivu, uh, kako bih to volio.
I još jedno, tratinče, ti si majstor pobijanja vlastitih rečenica i iznošenja argumenata protiv samoga sebe. Ovo podebljano je primjer primjera.
I nije da nisi vidio nikog iz Uniteda u Teatru zato što ih nije bilo, nego zato što si malo-malo blago namazan do mrtav pijan.
Pozdrav.