Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Bubalo uvodi mjere štednje Idite na Prethodna  1, [2], 3  Sljedeća  :| |:

#16:    Autor:  slavkbrk Postano:
Gradonacenice!danas kazete Osijek ne treba tram.za nikud.Pa to je i vas program za vrijeme prijasnje koalicije.Nevjerojatno.Trebali ste reci:hvala bivsima sto su izgradili prugu do Bikare.Nama sada preostaje samo da zaokruzimo prsten sa Zelenim poljem.To je prava istina.Gradjani su/na onim pijasnjim listicima glasovali za prugu na prvom mjestu/vi ste ih tiskali.

#17:   Re: Bubalo uvodi mjere štednje Autor:  dino_bno Postano:
de pa di ce oni nes napravit...sad ce te vidit kak cete uzivat sljedece 4 godine...nis se nece gradit

#18:    Autor:  hengl Postano:
Pa nek samo zatvori lopove i već je dosta napravijo.
baš me zanima šta u koalicijskom sporazumu s matkovićem piše šta se događa ako matković svrši u zatvoru?

#19:    Autor:  hengl Postano:
Gradonačelniče, poglete kak sam se rano ustala čak i nedjeljom. Jedva čekam sutrašnji onedjeljak da krenemo u nove radne pobjede. Da nam živi živi rad!!!

#20:    Autor:  TataMata Postano:
hengl je napisao/la:
Gradonačelniče, poglete kak sam se rano ustala čak i nedjeljom. Jedva čekam sutrašnji onedjeljak da krenemo u nove radne pobjede. Da nam živi živi rad!!!

Je baš... sada si se vratila iz života, pa se foliraš

#21:    Autor:  hengl Postano:
TataMata, a i ti se nedjeljom ne izležavaš. Šta si tako poranijo? Nemoš spavat od poraza svojih, ha, to te hebe, jel?

#22:    Autor:  TataMata Postano:
A, ne - moram ženi skuvat kavu....pa nježno buđenje... to ti je recept za dug i sretan brak... Smile

#23:    Autor:  hengl Postano:
E da je meni jedan takav pa makar bio i pravaš....
A čini si TataMata, đapićev ili Matkovićev???? Al iskreno!!!!

#24:    Autor:  TataMata Postano:
Lutko moja, svoj svojcat i (ženin naravno) ...čita forum pa moram pazit... Smile

#25:   Re: Bubalo uvodi mjere štednje Autor:  Ingo Postano:
slavkbrk je napisao/la :
Gradonacenice!danas kazete Osijek ne treba tram.za nikud.Pa to je i vas program za vrijeme prijasnje koalicije.Nevjerojatno.Trebali ste reci:hvala bivsima sto su izgradili prugu do Bikare.Nama sada preostaje samo da zaokruzimo prsten sa Zelenim poljem.To je prava istina.Gradjani su/na onim pijasnjim listicima glasovali za prugu na prvom mjestu/vi ste ih tiskali.

Osijek svakako treba tramvaj... nitko nije protiv tramvaja ... ali je protiv gradnje bez smila i prometne studije.

I poveznica na zelenom polju nema smisla u koliko se ne napravi jos jedna trpimirovom ili svacicevom.

No, o tome je vec 1000 puta pisano na forumu

dino_bno je napisao/la :
de pa di ce oni nes napravit...sad ce te vidit kak cete uzivat sljedece 4 godine...nis se nece gradit

naravno da nece ... jer ce vracati kredite i dugove.

#26:    Autor:  dino_bno Postano:
moš mislit što će vračat

#27:    Autor:  slavkbrk Postano:
OK.Takoje,Svaciceva ili Trpimirova,ali odnekud se mora poceti a pocelo se.

#28:    Autor:  hengl Postano:
Tatamata di si? Mene nije bilo par dana, malo se bilo do Istre, bez muža naravno, ne možemo oboje na bolovanje. A ti, otkud ti žena zna za nick? Nisi joj valjda rekao? Vidim dok me nije bilo da je proračun Grada otišo u kl...c. A i gradske firme.

#29:    Autor:  hengl Postano:
TataMata, šta ti misliš o potezu da Bubalo otpusti iz financija Poglavarstva jedno desetak ljudi i zaposli Bajtu? Šta misliš koja bi to ušteda bila? Bajto se inače razumije u sve i u svemu je najbolji pa bi sigurno izvukao Grad iz krize. A onda bi ga Bubalo morao zaposliti ne samo u Unikom nego i u gradski holding koji mu je obećao onaj profesor što se onako lijepo još uvijek smiješi s plakata. Čisto ne znaš ko ima ljepše zube, on ili Bilja--na-na-na platno beleše? Više ne znam jel su njih dvoje reklama za kalodont ili za neku koaliciju? Ja sam za Bajtu, on se razumije u sve ko i ona Marica u krivi proračun

#30:    Autor:  Osječanin Postano:
Od vas 267 zaposlenih u gradskoj upravi, sigurno ima stotinjak ljudi viška...
Osijek031.com » Vijesti » Bubalo uvodi mjere štednje Idite na Prethodna  1, [2], 3  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::