Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Đapić: Idem u mirovinu, a HSP ću "pročistiti" Idite na Prethodna  1, [2], 3, 4, 5  Sljedeća  :| |:

#16:    Autor:  tibit2009 Postano:
I ja bi u tu mirovinu.
Pošteno zarađeno, NE.

#17:    Autor:  PEGY Postano:
---

Zadnja promjena: PEGY; 24.01.2013. 15:40; ukupno mijenjano 1 put.

#18:    Autor:  lancelott Postano:
PEGY je napisao/la:
Tip je toliko ljigav da je to grozno i neprobavljivo.Ne kužim te ljude oko njega iz hsp-a, zar toliko ovise o njemu ili su totalno nesposobni.

Nije ta ljigavost krenula njemu iz duše, nego se razvila iz politike. Đaponja je uspio vrhunskom demagogijom i autokracijom osigurati poziciju osobne moći i potom osobnog blagostanja. Pa što ako je usput rasturao sve moguće koalicije i na kraju i SVOJU stranku.
Ali to nas se više ne tiče, on je prošlo svršeno vrijeme.
Izabrali smo prihvatiti ponudu Bubala i postati dio tima za grad Osijek. S ponovo probuđenom nadom.
A ako poništi nadu, i ako bude ponavljao trikove Debelog šefa ili nabijao račun za mobitel, Bubija grad može još brže srušiti . Ljudi uče polako, na svojim greškama, a u ovo vrijeme greške sve više bole, pa smo postali oprezniji i bolje pratimo situaciju.
Ipak, Vjerujem da će sada stvari doista krenuti nabolje.
Snaga grada ima šansu, jer Bubalo Lovoković Vrdoljak i pridruženi Matković su radili u firmama i u konkretnim poslovima i ostvarili rezultate u stvarnom životu, a ne kroz politikantsko demagogiranje i kombinatoriku.
Država nam je nažalost banana koju dobro plaćeni lutak Snader ljušti u ritmu koju diktiraju iz Europe, pa se od stvarne strukturalne pomoći u situaciji dok je HDZ na vlasti ne može očekivati ništa.
Zato nije floskula i preseravanje da svako od nas koji živimo i volimo Osijek mora naći načina i volje pomoći da grad vrati oteti identitet.

#19:    Autor:  hengl Postano:
Pegy, čekaj malo, ko je ljigav? Đapić ili Bajto? Ili obojica? Jel odrasli su u Kolodvorskoj 50 i 46 kuća do kuće pa je ljigavost možda prešla s jednog na drugog?
Ženo, Bajto mi se upucavo, naravno bezuspješno jer takvom ljigavcu ne bi dala ni u ludilu, a Đapić mi se naravno nije upucavo. A i da je pa to je opasno da te ne zgnječi.

#20:   Re: Đapić: Idem u mirovinu, a HSP ću "pročistiti" Autor:  MegaSmrT Postano:
ovo sve zvuči lijepo, da bi bilo istinito. Laughing

#21:    Autor:  anakonda Postano:
hengl je napisao/la :

Ženo, Bajto mi se upucavo, naravno bezuspješno jer takvom ljigavcu ne bi dala ni u ludilu, a Đapić mi se naravno nije upucavo. A i da je pa to je opasno da te ne zgnječi.

Shocked Shocked Shocked

#22:    Autor:  PEGY Postano:
Shocked

Zadnja promjena: PEGY; 24.01.2013. 15:41; ukupno mijenjano 1 put.

#23:    Autor:  hengl Postano:
Lancelot, čekaj malo, a što su ti likovi napravili toliko veliko u svom životu? Vrdoljak radio za tuđu firmu a hvalisa se da zapošljava neznam ti ja koliko. Ustvari je Čačićev eksponent u Slavoniji. Lovokovićka je stvarno pametna cura. Šta je matković napravio privatno? Nasljedio od oca mali vočnjak a onda ga krenilo odjednom kad je ušo u poglavarstvo. Preko brata je radio poslove bez natječaja i uzimo razliku u cijeni. I sad je on odjednom jako sposoban. Voćar vinar i vinogradar. Pa što se s tim ne bavi? Zato što bi onda morao krasti sam od sebe a ovako je slađe od nas

#24:    Autor:  KillaBEEZ Postano:
muvifrik je napisao/la :
zašto na zapita ljude iz svoje stranke, žele li oni njega uopće?
Ljudi koji su za stranku prava su i za Antu. Stranku on apsolutno nije srozao, za to su krivi "veliki pravaši" kao što je Matković i hrpa njemu sličnih prethodnika koji radi svog interesa rade na štetu stranci. Đapić je aktualni šef i stoga krivnja pada na njega.
Samo neka on pročisti stranku i počne malo više vjerovati sebi i manje se uzdati u druge.

#25:    Autor:  Fifa Postano:
KillaBEEZ je napisao/la :
muvifrik je napisao/la :
zašto na zapita ljude iz svoje stranke, žele li oni njega uopće?
Ljudi koji su za stranku prava su i za Antu. Stranku on apsolutno nije srozao, za to su krivi "veliki pravaši" kao što je Matković i hrpa njemu sličnih prethodnika koji radi svog interesa rade na štetu stranci. Đapić je aktualni šef i stoga krivnja pada na njega.
Samo neka on pročisti stranku i počne malo više vjerovati sebi i manje se uzdati u druge.

Cool Laughing

ovo nakon neke doze ironije i sarkazma postaje žalosno ako tako stvarno misliš.
Ja ću samo reć onu narodnu:
Ako mi jedna osoba kaže da sam budala, on je budala, ako mi to kažu dvije, onda se zapitam, a kada mi to kažu tri, onda sam budala.
Pa vi gledajte di je tu anto Laughing

#26:    Autor:  bazooka_joe Postano:
KillaBEEZ je napisao/la:

Vidi, vidi, veliki Đapić-d-Hat je uspio oprati par mozgova; bar mu nešto uspjeva!

#27:    Autor:  dedaramo Postano:
neka ante napiše doktorat, s obzirom da je magistrirao, na temu kako u par godina razj....i stranku.

#28:    Autor:  porto Postano:
Egoizmu-ime ti je Anto.Pa zar se taj jadničak nikad nije zapitao: Da li sam ja možda višak u toj stranci?

#29:    Autor:  lancelott Postano:
hengl je napisao/la:
Lancelot, čekaj malo, a što su ti likovi napravili toliko veliko u svom životu? Vrdoljak radio za tuđu firmu a hvalisa se da zapošljava neznam ti ja koliko. Ustvari je Čačićev eksponent u Slavoniji. Lovokovićka je stvarno pametna cura. Šta je matković napravio privatno? Nasljedio od oca mali vočnjak a onda ga krenilo odjednom kad je ušo u poglavarstvo. Preko brata je radio poslove bez natječaja i uzimo razliku u cijeni. I sad je on odjednom jako sposoban. Voćar vinar i vinogradar. Pa što se s tim ne bavi? Zato što bi onda morao krasti sam od sebe a ovako je slađe od nas

Ima li ponuđeno nešto bolje? "Budimo realni" ovo je ipak veliki pomak.
Šta bi da nas je zadesio Kerum?

#30:    Autor:  TataMata Postano:
Pa, možda se Biloš ili Tadić kandidiraju slijedeći put...kad već daju lovu...zašto ne oni...svašta će tu još bit..., a koliko god paradoksalno zvučalo HSP u Osijeku stvarno nije nikada bio jači nego sada, situacije po ograncima su izvanredne, puno mladih se uključilo u stranku, svi imaju pregršt ideja i žele raditi na daljnjem ojačavanju stranke, poraz je zabolio, ali samo nas je dodatno motivirao...izabrat ćemo novog predsjednika podružnice, koji će imati energije za provedbu svih projekata i zamisli...uglavnom, biti ćemo dobra oporba...
Osijek031.com » Vijesti » Đapić: Idem u mirovinu, a HSP ću "pročistiti" Idite na Prethodna  1, [2], 3, 4, 5  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 5.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::