Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » NK Osijek novim porazom zaključio sezonu Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  Osječanin Postano:
PreacheR je napisao/la :
Slažem se s člankom gotovo u potpunosti (uz jednu opasku da Marijan Buljat nije prošao Osijekovu školu).
Vargić je ponovo bio izbezumljen i očigledno je da stručni stožer mora hitno tražiti novo vratarsko rješenje za iduću sezonu (naravno, ako Skender ode).
Koji puta moram ponavljati na ovom forumu da Kurtović NEMA prvoligaške kapacitete i da mu naprosto nije mjesto u NK Osijeku i to svi izgleda vide osim Štace. Njegova jučerašnja izvedba bila je, u najmanju ruku, tragikomična.
A naši napadači i veznjaci su priča za sebe. Meni je neshvatljivo da npr. Knežević, Barišić i najviše Miličević, toliko dugo drže loptu, neprestano se gube u nepotrebnim driblinzima i svaki puta imaju potez previše. To je igra na razini osnovnoškolaca, a ne za jednu profesionalnu prvu ligu. Za sve je kriva tzv. 'Osječka škola nogometa' koja bi još od pionirskih i kadetskih dana trebala igračima usaditi navike kolektivne igre. Najviše mi je žao Josipa Kneževića koji posjeduje izvjestan talenat, a koji će se, bojim se, zagušiti zbog lošeg rada i loših trenera koji ne vide dalje od svog nosa.

osijek031.com smile

#17:    Autor:  krajken Postano:
A gljive? Šta bi s gljivama? Jel bi i njih pobio?

#18:   Re: NK Osijek novim porazom zaključio sezonu Autor:  lufus Postano:
Ovako to rade SPOSOBNI:
http://www.tportal.hr/sport/TcomPrvaHNL/23577/Jajalo-u-Sieni-za-dva-milijuna-eura.html

#19:   Re: NK Osijek novim porazom zaključio sezonu Autor:  ožiljak Postano:
srce mi je kucalo za nk osijek, od davne 1994., kada sam kao dijete sa starim posjetio prvi put gradski vrt, ali ovo što uprava unatrag 6-7 godina radi od nk osijeka je jednostavno sramota, tako da sam odlučio prestati pratiti taj klub, koji nikako da se izvuče iz mediokriteta...

#20:    Autor:  audiworld Postano:
ožiljak je napisao/la:
srce mi je kucalo za nk osijek, od davne 1994., kada sam kao dijete sa starim posjetio prvi put gradski vrt, ali ovo što uprava unatrag 6-7 godina radi od nk osijeka je jednostavno sramota, tako da sam odlučio prestati pratiti taj klub, koji nikako da se izvuče iz mediokriteta...

Klub treba podršku i u teškim vremenima... Tu se pokazuje vjernost i srce i slažem se s tobom da te kretene treba oterat u pm... sramote naš klub i grad, Slaven Belupo nas pobjeđuje.... prošlih sezona Međimurje... to je nedopustivo

#21:    Autor:  PEGY Postano:
Confused
Osijek031.com » Vijesti » NK Osijek novim porazom zaključio sezonu Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::