Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Temperature 34 stupnja, moguće olujno nevrijeme Idite na Prethodna  1, [2], 3  Sljedeća  :| |:

#16:    Autor:  Frost Postano:
domba_dgo je napisao/la: Pa dobro kakav si ti to Polarni medvjed? Smile

Polarni medvjed na ljetnom odmoru Cool

#17:    Autor:  rale Postano:
little_bee je napisao/la :
iskusni osjecani znaju da kod nas ne moze biti olujnog nevremena

ne pricajte gluposti

erm kak definiras to? jer ovo se ne cini bas bezopasno Laughing

#18:    Autor:  pop-ap-teta Postano:
upravo dozivljavam nevreme u centru osijeka Sad jebate ko da je kraj svijeta......

#19:    Autor:  rale Postano:
a sparnooooo Sad

#20:    Autor:  pop-ap-teta Postano:
jedva disem, na skrge ko riba, ne smijem nista otvoriti zivo Sad

#21:    Autor:  rale Postano:
tocno to Very Happy

#22:    Autor:  pop-ap-teta Postano:
padaju grane, lete crijepovi...no dakleeeeeee hihihihihihihii sodoma i gomora. ajmo na pivo Smile)))9

#23:    Autor:  Frost Postano:
E, a što se to događalo u centru grada? Kod Lumierea vatrogasci, Šamačka zatvorena za promet... ?

#24:    Autor:  fuldstændigamok Postano:
Grane, pa čak i cijela stabla su se slomila i pala na cestu.

#25:    Autor:  fuldstændigamok Postano:
Tamo u onom parku kod ekonomskog se slomilo cijelo jebeno stablo. Nije mi se uopce cinilo da tak jako piri vjetar.

#26:   Re: Temperature 34 stupnja, moguće olujno nevrijeme Autor:  nake_rado Postano:

#27:    Autor:  Frost Postano:
Ha, a na forumaškoj kavi ništa, osim oblaka prašine osijek031.com smile

#28:    Autor:  sokrat Postano:
...ja sinoć sviram na nekom derneku..kad ono zapuhalo....ja bi pobjego...al gosti sjede..svak svoju bocu,čašu,ženu...u ruke i ne mrdaju....a jbga ne mrdam onda ni ja....rad u teškim uvjetima uvijek se dodatno naplati... Smile

#29:    Autor:  pop-ap-teta Postano:
hahahaahah sokrat posteno si me nasmijao. jao ja jutros idem na piju, a ono pored faxa se rascvalo drvo cijelo da. pa koma hihihihihi, a guzva na piji, danas sunjara grunila, reko sta bi bilo sad da se digne oluja, bi letile i jaja i sokice i salata....

danas prek 30 jeli?

#30:    Autor:  MissTake Postano:
Frost je napisao/la :
Šamačka zatvorena za promet... ?

puko gromobran, ali no sikiriki, no bed, samo što su stanari zgrade prijavljivali oštećenje cijelog tornja nekoliko puta

p.s. fala na prijevozu
Osijek031.com » Vijesti » Temperature 34 stupnja, moguće olujno nevrijeme Idite na Prethodna  1, [2], 3  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::