#22:
Autor:
Evil Poodingh
Postano:
18.05.2009. 17:18
a ujedno se zatvara jedino al baš jedino alternativno mjesto u gradu,katastrofa...
|
uz ovakvo razmisljanje i ne smatranje Teatra alternativnim, i mi bi smo uskoro mogli ostati bez publike, dakle i bez egzistencije...
Mozda su neki koncerti trenutno bili malo manje alternativni, ali vjerujete mi ovo sto dolazi ce biti odlicno . Nerd Smile, pa HC bendovi iz Srbije, pa Kandzija, pa Crom Dubh, pa u osmom mjesecu britanski post punk, a ono sto tek najesen pocinje je tesko i opisati
.......................................................................................................
No da se vratimo na OLJM...Mislio sam da ne moze biti losije nego sto je bilo prošle godine, no ekipa me razuvjerila, prije svega njima svaka cast. Vjerujem da ce me jos vise razocarati kada vidim popis za vecer osjeckih bendova.
Znate sto je problem tih ljudi? Sto misle da su sposobni sve i svasta, a ustvari nemaju pojma. Prosli studentski zbog je imao ponudjeno da ljudi koji znaju i mogu dodju pomoci i ljudi su dolazili i to je vrhunski bivalo odradjeno. Ovi sada ne. Prosle godine je bio slucaj da im je dosla jedna iskusna ekipa i ponudila pomoci, oni su ih kratko odjebali i rekli da je to njihova organizacija, i da najbolje znaju kako to napraviti.
Na kraju jos ispada da se moze reci : Za koga je, dobro je...
Stvarno smo u velikoj banani...
|