Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Branimir Glavaš nepravomoćno osuđen na 10 godina zatvora, izašao iz pritvora Idite na Prethodna  1, [2], 3, ... 15, 16, 17  Sljedeća  :| |:

#16:    Autor:  av8or Postano:
Čudno.... nema ga nigdje.... bit će tu još sranj* u njegovoj standardnoj režiji....

#17:   Glavaš osuđen Autor:  rizla Postano:
Upravo sam pročitala da Je Glavaš osuđen na 10 godina. Što mislite o kazni i visini kazne?

#18:    Autor:  lavic Postano:
euchrid je napisao/la :
OT: nikad mi nije bilo jasno što znači nepravomoćna i pravomoćna presuda - može li netko objasniti?

nepravomocna znaci da nije stupila jos na snagu, pravomocna stupa na snagu odmah...

dakle ima određeni period nakon kojeg ce postati pravomocna... koliki je on u ovom slucaju neznam

#19:    Autor:  W.M. Felt Postano:
Jedan manje. Ostaje još jedan.

Osijek ima šansu spasiti se od Glavaša i Đapića u svega 10-ak dana. U prvom je izgleda uspio, ostaje još samo da se na izborima odstrani i drugi. Onda ćemo se valjda konačno naći u 21. stoljeću.

#20:    Autor:  andjusticeforall Postano:
euchrid je napisao/la:
OT: nikad mi nije bilo jasno što znači nepravomoćna i pravomoćna presuda - može li netko objasniti?

Znači da obje strane imaju pravo žalbe višem sudu... Sve je zezno onomad I. Z. Čičak kad je zavapio da će Glavinjo umrijeti u zatvoru od štrajka glađu i onda ga spasli... Mogo je fino poć na viječne poljane i mir... Ovako spektal tek slijedi...

#21:    Autor:  essek031 Postano:
euchrid je napisao/la :

prvo se izriče nepravomočna presuda, iza koje se može podnijeti žalba na presudu. A nakon pravomočnosti presude nema više žalbi...

#22:    Autor:  KillaBEEZ Postano:
W.M. Felt je napisao/la:
Jedan manje. Ostaje još jedan.

Osijek ima šansu spasiti se od Glavaša i Đapića u svega 10-ak dana. U prvom je izgleda uspio, ostaje još samo da se na izborima odstrani i drugi. Onda ćemo se valjda konačno naći u 21. stoljeću.

Čovjek koji je izgradio Osijek uspoređuješ s onim koji ga je uništio. Za tebe je izgleda 21. stoljeće život u prašumi, jer očito ti smeta napredak.

#23:    Autor:  domba_dgo Postano:
Ma sad će on odjednom shvatiti da je on u biti bosanac i da mu je šukunbaba iz Bosne da ima bosansko državljanstvo i pobjeći hrabro u Bosnu! Smile

#24:    Autor:  lavic Postano:
KillaBEEZ je napisao/la :
Čovjek koji je izgradio Osijek uspoređuješ s onim koji ga je uništio. Za tebe je izgleda 21. stoljeće život u prašumi, jer očito ti smeta napredak.

offtopic: tko je izgradio osijek? Shocked

#25:    Autor:  lavic Postano:
domba_dgo je napisao/la :
Ma sad će on odjednom shvatiti da je on u biti bosanac i da mu je šukunbaba iz Bosne da ima bosansko državljanstvo i pobjeći hrabro u Bosnu! Smile

bas sam to i ja danas razmisljo Laughing Laughing Laughing

#26:    Autor:  PreacheR Postano:
Izgleda da će Bubi od sada morati ići u buksu po mišljenje!

#27:    Autor:  amunike Postano:
A Drmic u Sabor.

#28:    Autor:  chaknoris Postano:
Wink

Zadnja promjena: chaknoris; 18.07.2010. 23:21; ukupno mijenjano 1 put.

#29:    Autor:  Ingo Postano:
nakardno je sto 'pravda' dolazi ovim putem

glavas je svakako zasluzio ovu kaznu ... i zasluzio je jos 20 godina zbog privrednog kriminala i upraopastavanje cijele regije.

ali ja ne kuzim te metode HDZa koji ostale ratne zlocince poslusnike stiti u svojim njedrima ... a samo one zloceste decke kaznjava.

ovo je totalno kontraproduktivno ... izricanje kazne pred izbore od glavasa radi jos vecu zrtvu, budi inat kod slavonaca i samo mu daje vjetar u jedra.

#30:    Autor:  essek031 Postano:
Glavaš nije Bosanac, on je porijeklom Hercegovac, ne mislim da je to nešto loše... Možda i ima dvojno državljanstvo. Ali ne vjerujem da će pobjeći u BiH. Ako će bježati, pobjeći će na neko daleko otočje, "hvala Bogu" ima para...
Osijek031.com » Vijesti » Branimir Glavaš nepravomoćno osuđen na 10 godina zatvora, izašao iz pritvora Idite na Prethodna  1, [2], 3, ... 15, 16, 17  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 17.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::