Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Career Day danas na Ekonomskom fakultetu Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  Robert13 Postano:
kao prvo odvojio sam vrijeme uzeo pauzu na poslu da bi došao tamo i vidioto, broj tvrtki je bio sramotan, prezentacije,su bile kako tako, ali naspram Career Day-a u Varaždinu na kojem sam bio prije par godina ovo izgledalo jako loše...

#17:   Re: Career Day danas na Ekonomskom fakultetu Autor:  zeros Postano:
Galerija 031: Career Day - Ekonomski fakultet
[Foto: Daniel Antunović][06.05.2009. Ekonomski fakultet]

#18:    Autor:  j@dr@ Postano:
Slike su predobre, ali nabrojte firme koje su sudjelovale....

I nije mi baš jasna uloga studentskih udruga u zapošljavanju...

#19:    Autor:  Zveky Postano:
j@dr@ je napisao/la :
Slike su predobre, ali nabrojte firme koje su sudjelovale....

I nije mi baš jasna uloga studentskih udruga u zapošljavanju...

Sudjelovali su: Meggle, BIOS, Agria, Karolina, Grafika, Euroherc i Jadransko osiguranje te studentske udruge IAESTE, Modus, EWOB, ELSA, Volonterski program Poslijediplomskog studija poduzetništva, Udruga Student 3P HR, Đakovačka udruga studenata i Udruga za projekte i suradnju.

Ne znam zašto nije bilo elektromodula, iako j bio najavljen Mad

#20:    Autor:  kurbla Postano:
Bio sam, razočarao se "ponudom", ali mi se desila diiivna stvar! Na dan stupanja na snagu zabrane pušenja sam dobio upaljač! I to od udruge studenata medicine MODUS....kud ćeš bolje! (Pušač sam) Smile
Osijek031.com » Vijesti » Career Day danas na Ekonomskom fakultetu Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::