#23:
Autor:
marijuan
Postano:
28.04.2009. 22:57
Pogotovo onaj dio kada se spominju stranke i to HDZ stalno...a kladim se da je ovo pisao student koji je također član jedne od stranaka...
|
da si barem pročitao profil mene kao autora teksta, primjetio bi i podatak o broju zima koje sam prebacio preko svojih pleća. broj godina bi ti trebao reći da sam premator za redovito studiranje.
Nisu svi studenti članovi nekih glupih stranaka, ali ITEKAKO SE ZNA KOJI SU TO STUDENTI-GLAVNI ORGANIZATORI PROSVJEDA!!!
|
čitanje bez razumjevanja je karakteristika ljudi koji umjesto mozga imaju armirani beton. dakako, ne smeta ti politički angažman predstavnika Studentskog zbora.
LUKA MATIĆ slika (SDP) -a
|
moram ti priznati da imaš sjajan smisao za humor. SDP je stranka koja ne može organizirati samu sebe, kamoli masovne studentske prosvjede, a još manje voditi suvislu oporbenu politiku zemlje pred bankrotom.
VIŠE UČENJA PA ĆE BITI MANJE PLAĆANJA FAKULTETA
|
vidi, slažemo se. već i sama provedba reformi je smanjila broj vječitih studenata.
(I MANJE STRANAKA, imat cete vremena cijeli život za to,sad zavrsite fax)
|
što predlažeš, jednoumlje?
p.s.-bit će strašnih problema budete li nastavili upadati na predavanja i ometali, ne da vam Bog da moram nadoknađivati preko ljeta!!!!!!!!!!!!!!
|
oooo, pa ti si neki opasan dasa.
EEEE DAA!! mogao sam si i misliti da ce to neki pametnjaković napisati!!!! NE,NITKO MENI NIJE NAREDIO DA OVO PIŠEM!! žalosno je sve ovo!!!
|
stvarno me impresionira tvoj smisao za humor. prokušan recept ministra primorca
evo baš čitam jedno 2 dana ovo sve..i da,maloprije se registriram (jer nisam više mogao izdržati) i reko idem komentirati i malo kritizirati što se STRANKE miješaju stalno u studentske probleme!!!
|
znaš, prodaješ muda pod bubrege. o ovme se raspravlja pod nekim drugim postom puno više od dva dana. i opet ti ne smeta mješanje stranke u rad Studentskog zbora.
no oni koji su VJEČNI STUDENTI I LIJENI,PADAJU GODINE ZBOG ZAJEB.OKOLO...-DABOG DA PLAĆALI 1000000kn,a ne na ovakav način nama vrijednima ometati predavanja,ukidati kolokvije...ma joj...
|
žalosno je što se jedan kompleksan problem svodi samo na vječne studente. problemi su puno dublji. ako si ono što se predtavljaš, meni je drago zbog toga, nastavi tako. a to što sada imaš prekinutu nastavu, razmisli, nije li to zbog zanemarianja studentskih problema. koliko vidim to je bio jedini način da studente saslušaju dekani i rektori jer imate sterilne studentske zastupnike koji se zovu Studentski zbor.
mislio sam da si skontao iz prvog posta da sam protiv svega toga,a ocito je da se politika gura među nas
|
vidim kako te i dalje ne smeta politikanstvo Studentskog zbora.
|