Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Studentski prosvjed u Osijeku! [razvoj događaja] Idite na Prethodna  1, [2], 3, ... 21, 22, 23  Sljedeća  :| |:

#16:    Autor:  voditelj_smjene Postano:
s jedne strane neki gradovi financiraju svoje studente a s druge većina se bori protiv školarina, međutim nije školarina toliki namet nego troškovi života, trebaju roditelji uzdržavat studenta sa svojim potrebama 4-5 i više godina...ali šta to sve vrijedi ako nakon silnog školovanja sljedi još nekoliko semestara traženja posla

#17:    Autor:  zla_tratinčica Postano:
mislim da se uz ovaj prosvjed vežu sad ove fore da ce se svaki bod prenesen u sljedecu godinu placati 100-150 kuna i takve krađe, što se tiče financijske strane.. ne troškovi života, na to se ne može utjecati.. Smile

#18:    Autor:  neko-san Postano:
koliko ograničenih i retardiranih na ovom forumu ima, pa to je nešto nepojmljivo.. lijepo piše koji su ciljevi i zbog čega se prosvjeduje, jel vam se treba crat????

količinom idiotizma na ovom forumu se iznenađujem iz dana u dan i samo me tješi da se neki namjerno prave glupi..

u potpunosti se slažem s tvojim razmišljanjem
obavezno dolazim na prosvjed Smile
viva la revolution !

#19:    Autor:  garrincha077 Postano:
ja ne mogu obecati, ali mogao bih kad bih znao kak ce to izgledat!

#20:    Autor:  rizla Postano:
ja sam davno završila fakultet, u nekim boljim vremenima kad je školovanje uistinu bilo besplatno. I molim vas nisaam jugonostalgičar, samo mi je žao i mene kojoj je u ovoj državi sjebana obična radna karijera, a još više onih mladih koji žele nešto postići u svom životu, a ograničavajući faktor im je novac.
Sutra sam s vama, ako se bude znalo tko je organizator prosvjeda, a ne da nas pet lapi tamo kao na onom prosvjedu na Trgu

#21:    Autor:  Frost Postano:
Svakako da su argumenti valjani, tu Vlada i Ministarstvo pričaju nešto o zemlji znanja, a ne vide masovan broj ljudi koji odustaju od faksa ili se uopće ne interesiraju za njega, znajući da financijski neće moći to progurati.

Možda se na ovaj način nešto i pokrene u ovoj državi, ne treba gubiti nadu Smile

#22:    Autor:  zla_tratinčica Postano:
Frost je napisao/la :
Svakako da su argumenti valjani, tu Vlada i Ministarstvo pričaju nešto o zemlji znanja, a ne vide masovan broj ljudi koji odustaju od faksa ili se uopće ne interesiraju za njega, znajući da financijski neće moći to progurati.

Možda se na ovaj način nešto i pokrene u ovoj državi, ne treba gubiti nadu Smile

upravo to Smile

#23:    Autor:  garrincha077 Postano:
da vidimo kolko nas otprilike ima, naravno to nisu pouzdani podaci..al makar 30% od najavljenih bi moglo doci.

http://www.facebook.com/group.php?gid=72428494439#/editaccount.php?ref=mb&drop

#24:    Autor:  Anait Postano:
nemam facebook i neznam kakav ce biti odaziv, ali ja cu sigurno doc.

#25:    Autor:  Ingo Postano:
hoce biti nesto poslije podne ? ja radim Sad

neko potpisivanje necega, peticije ? potpore ? ....

#26:    Autor:  maddox_rumble Postano:
ako bude blokada, nema potrebe za peticijom Wink

#27:    Autor:  Frost Postano:
garrincha077 je napisao/la:
da vidimo kolko nas otprilike ima, naravno to nisu pouzdani podaci..al makar 30% od najavljenih bi moglo doci.

http://www.facebook.com/group.php?gid=72428494439#/editaccount.php?ref=mb&drop

Tebe stvarno jebe taj link Very Happy

Ovo ti treba: http://www.facebook.com/group.php?gid=72428494439

#28:    Autor:  osk Postano:
maddox_rumble je napisao/la :

ak se ne varam pisalo je mirni prosvjed a ne blokada

#29:    Autor:  maddox_rumble Postano:
osk je napisao/la :
maddox_rumble je napisao/la :

ak se ne varam pisalo je mirni prosvjed a ne blokada

neam blage, ali i ovo u zg je kao mirni prosvjed koliko pise svuda

#30:    Autor:  euchrid Postano:
jać doći.... još ako bude dobra ekipa na faksu Smile)
Osijek031.com » Vijesti » Studentski prosvjed u Osijeku! [razvoj događaja] Idite na Prethodna  1, [2], 3, ... 21, 22, 23  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 23.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::