#20:
Autor:
unLog!c
Postano:
21.09.2008. 13:24
Problem i je u tome što i ti sam pišeš da je zabaviti se = napiti se (nalabati ko avion), i onda normalno da ti manje od 200kn tjedno za cugu nije dosta....Cuganje na ulici i u parku, posebice maloljetnika, izmišljotina je odnedavno (3-4 god). Zabavljanje prilikom državnih i gradskih praznika i svečanosti ( 1. svibanj, Nova godina, itd.) nije upitna, ali svakodnevno opijanje na javnim mjestima ne bi se trebalo tolerirati....
|
ja sam napisao "zabaviti se i piti", to ne znači da zabaviti se = piti, da je tako nebi napisao oboje već bi bilo dosta i jedno od toga dvoje (istina, postoji jako puno ljudi kojima to dvoje predstavlja istu stvar)... ja kada sam vani pijem pivo i jako rjetko se "nablatim ko avion". Jednostavno volim popiti pivo ili bambus kad sam vani, to ne znači da se ja moram napiti da bi se zabavio, hrpu puta sam jednostavno izašao van i pio colu ili neki drugi sok, pogotovo kada autom idem van...
kada izađem negdje van, recimo u sk8 park piti ili neki parkić, popijem po 3, 4 piva, to je 4 x 8kn za limenku od 0.5l = 32kn... e sada, za 32kn u recimo bastionu ću popiti 2 piva od 0.33...
okej, negdje je pivo 10kn, ali opet puno radije ću (preko ljeta) sjediti negdje vani u parkiću sa svojom ekipom uz gitaru i par piva ili bambusa nego u nekom kafiću/birtiji gdje nemogu ni birati glazbu koju bi slušao, niti mogu birati ljude koji će biti oko mene..
i ne, cuganje na ulicama i parkovima nije izmišljotina od prije 3-4 godine kada su prije 20 godina i moji mama i tata se okupljali po parkovima i parkiralištima vani s ekipom uz gitaru ili pokraj auta... Ne svaki izlazak, ali opet, onda je bilo puno više kvalitetnih mjesta za izači...
|