#16:
Autor:
Monstrum
Postano:
07.08.2008. 13:36
uostalom dijete ti imaš 17 godina, šta ti znaš o ratu ajde idi se igrati u pijesak
|
Ja ti nisam dijete vec odrasla osoba koja ima svoje misljenje i koja zna cijeniti stvari, a ne slusati cecu neku i ne znam ja vec koje tamo drolje! Ali tko hoce nek izvoli ali ako cemo realno tko njega napada nek ne ocekuje da nece biti napadan!!!!!
|
bit ćeš odrasla osoba kad napuniš 21 godinu i kad budeš mogla odgovarati za svoje postupke pred istražnim sucem, kad napuniš 18 ćeš biti mlađi punoljetnik i još uvijek ćeš se moći sakriti pod mamine skute kad napraviš bilo koje sranje (nedo bog naravno) ali ćeš moći bez vuče čike na ulici za rukav kupiti cigarete i alkokol u trgovini
imaš pravo na svoje mišljenje to je apsolutno točna tvrdnja ali ne očekuj da nećeš biti isprovocirana i napadnuta ovakvim, moram ih jednostavno nazvati, infantilnim, poludebilno-retardiranim izjavama
na koje se čovjek može samo nasmijati i kroz par postova te podjebavati (kao što već i čine kolko mogu primijetiti)
istina nek sluša tko šta hoće, ako je na zrinjevcu bila folk parada (koju da budimo realni isto tako ne podržavam kao ni tonsona) nek svira i tonson ali nek onda murija poapsi svakoga s neprimjerenim sadržajem na glavi, ruci, majci
|