Mislim da ce mi ovo biti zadnji komentar na ovom portalu. Iz nekog razloga je izbrisan dio recenice u kojem nije bilo nista uvredljivo, ali je sadrzavalo argumentaciju moje teze o karakteru rada gradske vlasti, koji sam stavio i u kontekst suocavanja s proslocu, a sto smatram relevantim.
Uglavnom!
Vidim da ste se Vi nasli osobno prozvani pa se ispricavam.
Definitivno nikoga ne mrzim osobno, a ni s nekog ideoloskog stajalista.
Osim toga, ja sam govorio o fasizmu! Kritizirao sam ČIN i DJELO, a NE OSOBU sto smatram da je bitna razlika. Vi ste pak mene na osobnoj razini nazvali pogrdnim nazivom neki dan, kao i u ovom zadnjem reagiranju.
Kad spominjete argumente, bas me zanima po cemu se ja uklapama u profil vandala i to jos vandala koji razbija kante i ostalo?! Ne vidim argumentaciju vec samo te vase objede ili mrznju koje prigovarate meni.
Ja samo smatram da sadasnji, a ni bivsi gradonacelnik nisu dobre osobe za tu funkciju te da predstavljaju gubljenje vremena i jamstvo zaostajanja koje ovaj grad dozivljava dugi niz godina, a previse je i samo u godinama nakon rata.
S druge strane, sadasnji poglavari izabrani su voljom biraca koji su se angazirali oko izbora i onih koji se ne angaziraju uopce, a to mogu politički i demokratski uvaziti.
U ovom vasem programu Ja volim Osijek mogao bih istaknuti ideje za koje smatram da treba pozdraviti i podrzati. Ako bude i dobrih rezultata siguran sam da ce to svi znati cijeniti pa ce se u tom slucaju govoriti pohvalno.
Za plakat mogu reci da je zgodno graficko rjesenje, ali slogan VAN IZ GRADA snazno sugerira protjerivanje nekih ljudi ili osoba i slicne konotacije pa mi stvarno djeluje fasisticki i neprihvatljivo. Kakav je to duh koji nakon, jos uvijek nedavno prozivljenih protjerivanja, nasilja i stradanja na ovom prostoru takvim izrazima nesto prikazuje kao afirmativnu akciju? Ne tvrdim da je to s namjerom napravljeno, ali pitam se kakav je profil ljudi u tom vasem projektnom timu kad im je takvo nesto dobro i utoliko mi ni kompletna iniciativa ne ulijeva povjerenje.
Konstruktivno mogu savjetovati da se u okviru programa savjetuje s osobama koje su dobro upoznate s tematikom izgradnje mira i suradnje te relevantnim problemima i izazovima. To je vjerujem u srzi problema koji vi nazivate vandalizam, a vjerujem i da ce strucne osobe rado dati konkretan doprinos dobroj inicijativi.
Pratit cu rad gradske vlasti te se na neki nacin i konstruktivno angazirati u pravo vrijeme. Vama osobno zelim svako dobro i vise ucenja i pitanja, a manje nadobudnih, cinicnih, bahatih i slicnih ispada i vrijedjanja.
Čuj, vidim da si jako ljutit-savršeno se uklapaš u profil vandala koji se hrabro hvataju u koštac s kantama za smeće i drugim neprijateljima. Samo ne znam otkuda i zašto tolika mržnja, to ti nije zdravo. Bolje piši afirmativno i kritikuj argumentirano. Premda ti mene prozivaš fašistom ja ti želim svako dobro, naziv projekta je moja ideja, tj. prijedlog koji je prihvatio Projektni tim.
...i da, radi se, ali ne pod navodnicima...ukoliko te zanima što sam konkretno ja pokrenuo uz Gordanovu potporu u gradu, pitaj....
|