Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Bijela lađa se ruši i gradi nova zgrada Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  Monstrum Postano:
a a a a a možda ju sruše i dignu neku velebnu građevinu arhitektonski vrlo lijepa izgleda koja će biti restoran i kockarnica a onda leglo narkomana osijek031.com smile

#17:    Autor:  Circa Postano:
otvorite novine od prije godinu dana, imate isti naslov "odlazi ruglo grada, pocinje gradnja novog objekta"
Onda, otvorite novine stare dvije godine, pa tri, pa šest, pa sedam...

#18:    Autor:  OligofreniDikobrazoid Postano:
Circa je napisao/la:
otvorite novine od prije godinu dana, imate isti naslov "odlazi ruglo grada, pocinje gradnja novog objekta"
Onda, otvorite novine stare dvije godine, pa tri, pa šest, pa sedam...
Nećemo.... Glas Slavonije očigledno laže osijek031.com smile

#19:  Beark ! Re: Bijela lađa se ruši i gradi nova zgrada Autor:  zidarica Postano:
HVALE VRIJEDNA JE IDEJA DA SE TA SPRDNJA SRUSI I POSIJE TRAVA A GOSPODINU TADICU DA SE PLATI KAO I DRUGIM GRAĐANIMA ZA NJIHOVE PARCELE A TO JE ...ZNA SE

#20:    Autor:  snaša Postano:
Živi bili pa vidjeli..

#21:    Autor:  ivana_bogie Postano:
Ma neka sruše već jednom, samo kvari sliku tog djela promenadice...a sad šta će bit na tom mjestu...manje bi ih koštalo da naprave neko dječje igralište a i nitko im ne bi mogao prigovorit zobg tog....no vjerojatno ce na tom mjestu bit neka staklena zgradurina...

a i čula sam da oće u OSijeku napravit Avenue Mall i taj Eurodom se gradi...ništa od zelenila i male dječice...oni bi se samo urbanizirali xD

#22:    Autor:  vjexa Postano:
ma da, osijek-koteks kao neprofitna organizacije će na tom mjestu napraviti idilično igralište u cvijeću kao poklon građanima grada osijeka....moš mislit Smile

#23:    Autor:  Nave Postano:
ivana_bogie je napisao/la:
Ma neka sruše već jednom, samo kvari sliku tog djela promenadice...a sad šta će bit na tom mjestu...manje bi ih koštalo da naprave neko dječje igralište a i nitko im ne bi mogao prigovorit zobg tog....no vjerojatno ce na tom mjestu bit neka staklena zgradurina...

a i čula sam da oće u OSijeku napravit Avenue Mall i taj Eurodom se gradi...ništa od zelenila i male dječice...oni bi se samo urbanizirali xD

Igralishta su inache kamen spoticanja, ako su blizu stambeni zgrada stariji se gradjani bune zbog buke.. a rok trajanja im je oko 2 mjeseca Smile (nakon toga dodje do fantomskog samozapaljenja ili samo kidanja te sluzhi do daljnjega kao javni wc kuchnim ljubimcima).

A stanje jednog "prosjechnog" igralishta mozhete uochiti na livadi samo desetak metara zapadno od B.Ladje...

#24:    Autor:  nake_rado Postano:
@Nave imam ja par tipkovnica viška pa ti mogu posuditi, vidim da tebi nešto ne valja.

Ontopic: Sviđa mi se što će maknit tu odvratnoću, ali opet s druge strane bolje mi je da renoviraju a ne rade nešto novo.

#25:    Autor:  tonya Postano:
Fuj da renoviraju! Pa da pišaka probija iz zidova! osijek031.com smile

#26:    Autor:  Nave Postano:
nake_rado je napisao/la:
@Nave imam ja par tipkovnica viška pa ti mogu vidim da tebi nešto ne valja.

Može, al samo nek` je skupaaaa!
Bole me jagodice potlem, ak je cheep jeftilen osijek031.com smile osijek031.com smile

#27:    Autor:  Delfin Postano:
Ajd da i to dozivimo da se bijela ladja rusi!!

#28:    Autor:  game Postano:
prema pokazateljima kretenomjera, koji vrijedno mjeri stanje u gradu osijeku, na tom mjestu mogla bi izniknuti još jedna zgrada kao što je eurodom, koji se idealno uklapa u izgled tog dijela grada...
bravo, urbanisti!
Bravo Bravo

#29:    Autor:  Leon Postano:
Anketa: Na mjestu Bijele Lađe voljeli biste vidjeti...
Osijek031.com » Vijesti » Bijela lađa se ruši i gradi nova zgrada Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::